Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov ponos

Ostao je još samo jedan mali korak: Maminjo arena!

Zdravko Mamić
Patrik Macek
20.10.2009.
u 21:35

Sad je i konačno! Zdravko Mamić ponosni je osvajač prve nagrade Dinamov ponos koju će maksimirski klub svake godine dodjeljivati za najboljeg klupskog djelatnika.

Kad bi ta nagrada bila najveći Mamićev gaf, još bismo to nekako i preživjeli, ali ovako... Kakve su šanse bile da Mamić ne osvoji nagradu? Otprilike kao da Nijemci "popuše" na Igrama Trećeg Reicha. "Nije tako, izvršni odbor je predložio, a skupština potvrdila!", poručuju iz Maksimira. A kad se to izvršni odbor usprotivio Mamiću, osim kad je podnio ostavku?

Nije poznato je li moguće nagradu osvojiti više puta ili će svake godine biti drugi osvajač. U drugom bi slučaju u Maksimiru mogli imati problema. Tko bi još mogao osvojiti uglednu nagradu? Svakako Milan Bandić, ako gradonačelniku ne bude ispod časti što nije prvi pobjednik. Vječiti drugi Mirkec Barišić, brat Zoki, dobri vojak Siniša Jagodić... Ostao je još samo jedan korak. Da novi stadion, kad ga konačno dočekamo, dobije ime Maminjo arena. Na svu našu muku.

Kad već koristi gradski novac, ne smije zatvarati skupštinu

Kad se dekretom mijenjalo ime Dinama u HAŠK Građanski, čak je i tada Skupština Dinama bila otvorena za javnost (medije), svjedočili smo brojnim prijašnjim sjednicama najvišeg tijela, no u ponedjeljak su u Maksimiru odlučili zatvoriti vrata i unutar četiri zida donositi odluke.

Ne znamo je li i kada je izmijenjen Statut kluba, ali bio je red da i javnost čuje nešto o financijskoj bilanci. Uostalom, Dinamo dobiva novac i od grada Zagreba, a njegov proračun punimo svi mi porezni obveznici.

Komentara 3

OB
-obrisani-
05:15 21.10.2009.

svaka cast maminjo da tebe nema nebi bilo niti jednog klba iz hrvatske u europi zasluzeno

TE
tetrijebzg
22:44 20.10.2009.

Kako Kerum u Splitu ima oko sebe rodbinu tako Maminjo oko sebe potrčke i marionete.Nije skupština glasala za njega nego on sam za sebe još će sam sebi uručiti nagradu.

SB
sbb
21:50 20.10.2009.

Nagradu ce dobiti barisic ali samo nakon sto u cetvrtak, uz pijanu proslavu Dinamove pobjede nad Ajaxom, izvrsi jedan izvrsnodopredsjednicki Pleso striptiz i ugura svakom sviracu po 500 eura.... :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije