Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Česi slavili

Ostala je još samo tanka nada: Hrvatska je od petka još korak dalje od Eura

Šibenik: Kvalifikacijska utakmica za Euro U-21, Hrvatska - Škotska
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
13.11.2020.
u 21:07

Škotima pobjeda nosi prvo mjesto u skupini i plasman na EP jer su bolji u međusobnom srazu s Česima

Nogometna reprezentacija Češke pobijedila je na gostovanju Grčku s 2:0 i tako ugrozila izglede hrvatske U-21 reprezentacije za plasman na Europsko prvenstvo koje će se iduće godine održati u Mađarskoj i Sloveniji.

Češka je pobjedom u Ateni osigurala prvo ili drugo mjesto u skupini, ali što je još važnije sada ima nedostižna četiri boda više od Hrvatske koju u utorak očekuje susret zadnjeg kola protiv Litve.

Hrvatska se sada mora nadati kiksu Škotske u Grčkoj kako bi osvojila drugo mjesto i možda prošla dalje kao jedna od pet najboljih drugoplasiranih ekipa.

Škotima pobjeda nosi prvo mjesto u skupini i plasman na EP jer su bolji u međusobnom srazu s Česima.

Golove za Češku pobjedu zabili su Bucha (68-11m) i Drchal (90+1).

Dodajmo kako je Grčka od 42. minute igrala bez isključenog Lymperakisa.

Hrvatska će posljednji susret u skupini igrati u utorak u Puli dok će Škotske u Grčkoj imati priliku osigurati u potpunosti ugasiti nade mladim Vatrenima.

Komentara 2

Avatar Sajko
Sajko
09:39 14.11.2020.

Nisam dugo gledao tekmu u kojoj je sudac tako pokrao neku ekipu kao jučer Grke. Crveni za ništa, čak niti žuti većina djelitelja pravde ne bi dosudili, a kod penala Grk nije taknuo igrača već je izbio loptu ispred Čeha i onda se ovaj ispružio po travi, pa onda golman obrani penal, ali ovaj ga ponovi jer kao golman je ranije krenuo. Krenuo je ranije i drugi put kao i većina golmana, ali Čeh je sad zabio pa nema ponavljanja. Strava od suđenja doživotno mu uzet onu frulu

DU
Deleted user
21:58 13.11.2020.

Istina je da smo si sami krivi, no Švicarac je odigral danas ključnu ulogu. Da Grcima crveni za niš, ali za niš. Možda dvojben faul. Penal? Grk izbije loptu.čeh se baca ko da ga tramvaj pogodil i smrad svira penal.l. I to nije sve. Golman obrani penal a, ovaj ponavlja. Ovakvo subjektivno suđenje vidi i čorav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije