Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baku

Doktor o drami: Suca sam upozorio da će vatreni možda juriti s terena na WC

Azerbajdžan - Hrvatska
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
11.09.2019.
u 10:04

Igra vatrenih u drugom poluvremenu više nije bila onakva na kakvu smo navikli, a razlog je bio što je osmoricu igrača zahvatila viroza, sedmorica igrača bila su u prvih jedanaest

Hrvatska nogometna reprezentacija nije se uspjela iz Bakua vratiti s punim plijenom. Dalićevi izabranici u kvalifikacijskom dvoboju za EP protiv Azerbejdžana igrali su 1:1.

Utakmica u Bakuu krenula je u željenom smjeru i već u 11. minuti Luka Modrić iz kaznenog udarca doveo je vatrene u vodstvo.

Azerbajdžan - Hrvatska
1/22

Hrvatska je u prvom poluvremenu bila bolja i do odmora je mogla voditi i s uvjerljivijom razlikom. No u nastavku je uslijedio pad u igri, što je domaćin iskoristio i u 77. minuti na 1:1 izjednačio je Xəlilzadə.

Igra vatrenih u drugom poluvremenu više nije bila onakva na kakvu smo navikli, a razlog je bio što je osmoricu igrača zahvatila viroza, sedmorica igrača bila su u prvih jedanaest.

– Pomogli smo igračima koliko je to bilo moguće. Ja sam prije utakmice upozorio suca Schärera i rekao mu da nije isključeno da će netko morati za vrijeme igre izaći s terena i odjuriti na WC. To sam mu morao prenijeti kako ne bi bio iznenađen i kažnjavao naše igrače kartonima – rekao je dr. Bahtijarević za Sportske novosti.

>>> Pogledajte što je rekao Davor Šuker o gostovanju reprezentacije na Poljudu

Komentara 17

IN
inox14
12:22 11.09.2019.

Ima u ovome istine. Pa Broz i Lovren su kod gola Azerbejdžanaca izgledali kao da su im pune gaće a Rebić kao da traži najbliži zahod.

OD
otac_domovine
11:59 11.09.2019.

Ako je ovo točno, Daliću odmah treba dati otkaz jer stavljati virozne igrače koji su igrali prije samo tri dana može samo maloumnik. Ali ne vjerujem u ovu priču. Ne želim vjerovati da je Dalić toliko nesposoban i da mu se Rusija samo dogodila.

DU
Deleted user
15:20 11.09.2019.

Da nisu možda feštali za Lukin rođendan pa im je to od soka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije