Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osijek - inter 4:2

Osječani se dvaput vraćali

'sport-03.10.2009.osijek,hrvatska,prvenstvena nogometna utakmica izmedju nk osijeka i intera iz zapresica,domagoj vida postize gol Photo: Davor Javorovic/VLM'
'Davor Javorovic/VLM'
03.10.2009.
u 22:50

Crveni karton u 54. minuti dobio je Interov Budimir nakon što je iz svlačionice u nastavku istrčao s istim brojem kao i suigrač Dodo.

Luda večer u Gradskom vrtu. Inter je dva puta vodio, bijelo-plavi dva puta stizali, pa prestigli goste i porekli dosadašnju praksu da se raspadnu kad im rezultat ne ide na ruku. I to sve u dvadeset minuta! Osijek je na kraju slavio s 4:2.

Još da vratari nisu imali svoju večer, pogotovo Kardum, tko zna kako bi sve završilo. Ovako, bijelo-plavi su nastavili, za njih, najbolji omjer s jednom HNL momčadi, a koji se sa Zaprešićanima oduljio na čak 15 godina nepobjedivosti, odnosno 19 utakmica. Zvižduci, međutim, nisu izostali.

Jer, iako su gosti od 54. minute ostali s čovjekom manje, to se na travnjaku nije osjetilo. Naprotiv, od toga su se trenutka domaćini povukli i čekali prilike iz kontri. A crveni karton Marija Budimira priča je za sebe. On je, naime, na poluvremenu izašao iz svlačionice s brojem na dresu koji nije imao u prvom poluvremenu (22 umjesto 20).

Sudac Krečak je to u 54. minuti primijetio i Budimiru pokazao drugi žuti karton. Konačni rezultat postavio je Vida u 90. minuti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije