Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomeli konkurenciju

Osječani imaju nogometnu budućnost! Osvojili su trostruku kup-krunu

Osijek - Hajduk
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/8
21.05.2019.
u 18:23

Ovo su djeca i treba ih odgajati u svakom smislu pa tako i tom. Nažalost, bilo je pogrešaka s naše strane, a ostaje mi jedno da utješim svoje dječake i idemo se dalje razvijati - poručio je trener pionira Hajduka Marko Sičić

Osijek se ne mora brinuti za nogometnu budućnost. Sve tri kategorije u mlađim selekcijama - pioniri, kadeti i juniori - osvojile su pokal kupa u završnici igranoj u Slavonskom Brodu.

U uzbudljivoj utakmici u konkurenciji pionira iza koje će se još vući repovi, a zbog kojeg su se s Poljuda oglasili priopćenjem u kojem su prozvali sudačku organizaciju, Hajduk je dva puta imao prednost koju je Osijek stizao i na koncu prestigao za 3:2 pobjedu.

>> Najskuplji na svijetu! Pogledajte 'zvijer' koju je Cristiano kupio od samo jedne plaće

Osijek - Hajduk
1/13

Sudac se držao kriterija i nije odstupao od njih pa je utakmicu osim golova obilježilo i čak 11 žutih kartona, šest Hajduku i pet Osijeku, ali i dva isključenja nogometaša splitske momčadi zbog dvije javne opomene.

- Svaka čast našim suparnicima, ali mislim da se sudački gledano ova utakmica morala drugačije voditi. Ovo su djeca i treba ih odgajati u svakom smislu pa tako i tom. Nažalost, bilo je pogrešaka s naše strane, a ostaje mi jedno da utješim svoje dječake i idemo se dalje razvijati - poručio je trener pionira Hajduka Marko Sičić.

Uzbuđenja nije nedostajalo ni u finalu kadeta u kojem je Osijek bio bolji od Lokomotive. Nakon 0:0 u regularnom dijelu utakmice bijelo-plavi su bolje izvodili kaznene udarce koje je sjajnom "panenkom" zaključio napadač Osijeka Luka Branšteter.

- Dugo sam skupljao hrabrost za takav udarac i odlučio sam se za to. Gledao sam na internetu neke takve udarce i, evo, sve je ispalo dobro na kraju - kazao je strijelac pogotka koji je odlučio pobjednika kadetskog kupa.

U juniorskom finalu Osijek je opet bio bolji od Lokomotive pojačane za Lirima Kastratija koji je već stvorio respektabilno prvoligaško ime te Luku Hujbera koji je imao solidnu minutažu ove sezone u Prvoj HNL.

Utakmica je završila s uvjerljivih 3:1, pri čemu je Osijek već u prvom dijelu stvorio nedostižnih 3:0 prednosti. i impresivnih 3 od 3 bijelo-plavih u slavonskom Brodu.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?, video pogledajte na vrhu teksta

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
18:39 21.05.2019.

Hajduk opet kruna u kmečanju.Čestitke svima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije