Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOTOV POSAO

Osijek se pojačao Dinamovim igračem! Napokon je sve dogovoreno i realizirano

Foto: NK Osijek
1/2
26.01.2022.
u 15:05

- Surađivali smo u bečkoj Austriji i Dinamu i ne treba trošiti riječi o njemu i njegovim suradnicima. Svi znamo koliko su kvalitetni i uspješni, na meni je i svima ostalima da pružimo najviše što možemo.

Iskusni lijevi branič Marin Leovac (33) napustio je redove zagrebačkog Dinama te je postao novi član Osijeka s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2023. godine s opcijom produženja na još jednu sezonu.

Leovac je bio član Dinama od ljeta 2018. godine kada je stigao iz PAOK-a, a u Prvoj HNL je branio i boje Rijeke za koju je igrao od 2013. do 2015. te proljetni dio sezone 2017/18. kao posuđeni igrač. Tijekom karijere Leovac je upisao i pet nastupa za hrvatsku reprezentaciju.

- Prije svega sam sretan što sam došao u Osijek. Malo je potrajalo, ali su se na kraju klubovi ipak dogovorili. Poznajem ljude u stručnom stožeru, isto tako i većinu igrača, tako da sada jedva čekam da im se priključim na treninzima. Ciljevi su visoki i nadam se da ćemo na kraju nešto i osvojiti - rekao je Leovac te naglasio kako je važnu ulogu u njegovu dolasku u Osijek imao i trener Nenad Bjelica:

Foto: NK Osijek

- Surađivali smo u bečkoj Austriji i Dinamu i ne treba trošiti riječi o njemu i njegovim suradnicima. Svi znamo koliko su kvalitetni i uspješni, na meni je i svima ostalima da pružimo najviše što možemo. Veselim se što ću upoznati svoje nove suigrače i vjerujem da ćemo od početka drugog dijela sezone nastaviti pobjeđivati.

Leovac bi mogao debitirati za Osijek već u subotu kada će Osijek u prvom kolu nastavka sezone igrati protiv Slavena Belupa.

Leovac je treće Osijekovo pojačanje u zimskom prijelaznom roku, nakon napadača Vinka Petkovića i veznjaka Mije Caktaša.

Uoči nastavka sezone Osijek ima 40 bodova, kao i Dinamo te Rijeka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Ključne riječi

Komentara 4

IS
istina00
18:05 26.01.2022.

Auuuu koje pojačanje i kapitalac 😆

KA
kanđija
15:44 26.01.2022.

Osijek ostao bez prvog i desnog i lijevog beka. Zato dolazak Leovca i nije iznenađenje. Boljeg a jeftinijeg nisu mogli naći....

DE
Dezider
15:41 26.01.2022.

Leovac nije iz Mamićeve štale pa ga trgovački pomoćnici tipa Krznar nisu "prepoznali".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije