Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADSKI VRT

Osijek s igračem manje remizirao s Interom

Osijek - Inter
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/17
08.02.2020.
u 17:33

Osijek nije uspio kod kuće pobijediti Inter, koji je vodio od 32. minute i imao igrača više, da bi dvoboj nakraju ipak završio remijem.

U dvoboju 21. kola Prve HNL u Osijeku su nogometaši Osijeka i Intera odigrali 1-1 (1-1).  Osijek nije uspio kod kuće pobijediti Inter, koji je vodio od 32. minute i imao igrača više, da bi dvoboj nakraju ipak završio remijem.

 

Osječani su od 16. minute igrali s igračem manje jer je drugi žuti karton zbog simuliranja dobio Ukrajinac Dimitrij Lopa, a domaće nevolje su se nastavile kada je u 32. minuti zbog ozljede teren nastupio Bočkaj. Inter je u 32. minuti poveo nakon preciznog udarca glavom Bugarina Borislava Coneva, no pet minuta kasnije Osijek je izjednačio nakon pogreške braniča Savića, što je iskoristio najbolji strijelac Mirko Marić. U drugom dijelu nije bilo golova, a Zaprešićani su u samoj završnici propustili dvije prilike za pobjedu. 

Osijek je ostao treći s 35 bodova, a Inter osmi sa 17 bodova. 

Dvoboj se igrao na stadionu Gradski vrt, a sudio je Vidulin

Strijelci: 0-1 Conev (32), 1-1 Marić (37)

Crveni karton: Lopa (Osi, 16)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije