Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Osijek protiv Slavena nastavio uspješan domaći niz

Osijek - Slaven
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/4
15.12.2019.
u 17:17

Bila je to peta domaća pobjeda Osijeka u nizu, te 18. uzastopni susret u Gradskom vrtu u kojem Osijek nije poražen

U susretu 19. kola Prve HNL Osijek je na stadionu Gradski vrt pred 2.000 gledatelja pobijedio Slaven Belupo s 3-2 upisavši petu domaću pobjedu u nizu.

Osijek je poveo u trećoj minuti pogotkom Mirka Marića i do kraja poluvremena rezultat se nije mijenjao. U nastavku je uslijedila golijada.

Osijek - Slaven
1/18

Gosti su izjednačili u 53. minuti preko Karla Lulića, no samo tri minute kasnije Marić je iz kaznenog udarca vratio Osijek u prednost, a u 66. minuti Laszlo Kleinheisler je zabio za 3-1. Tomislav Božić je u 73. minuti vratio nadu gostima smanjivši na 2-3, no do kraja susreta više nije bilo golova.

Bila je to peta domaća pobjeda Osijeka u nizu, te 18. uzastopni susret u Gradskom vrtu u kojem Osijek nije poražen.

Slaven Belupo je pak, nakon četiri pobjede u nizu spojio dva poraza.

U posljednjem susretu 19. kola kasnije se sastaju Hajduk i Istra 1961.

Na ljestvici vodi Dinamo s 44 boda, Rijeka na drugom mjestu ima 10 bodova manje, dok je Osijek treći s 33 boda. Hajduk je četvrti s 32 boda, ali i utakmicom manje.

Ključne riječi

Komentara 2

SS
sokac sa drave
17:25 16.12.2019.

Hocemo Mirka Marica u repku jer je najbolji.Hocemo mali poguranac za njega od objektivnih torcidasa onako cvrsto kako je podrska Caktasu Nejasmicu,Juranovicu,Bradaricu i Jakolisu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije