Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI U KOPRIVNICI

Osijek izgubio važne bodove u borbi za naslov, nije uspio svladati Slaven Belupo

Koprivnica: NK Slaven Belupo i NK Osijek u 28. kolu Prve HNL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/10
11.04.2021.
u 16:52

Slaven Belupo je dva puta vodio golovima Bogojevića (36) i Knolla (52), no Osijek se uspjeva vraćati preko Žapera (45+1) i Kleinheislera (71).

Nogometaši Slavena Belupa i Osijeka u susretu su 28. kola Prve HNL u Koprivnici igrali 2-2 (1-1).

Slaven Belupo je dva puta vodio golovima Bogojevića (36) i Knolla (52), no Osijek se uspjeva vraćati preko Žapera (45+1) i Kleinheislera (71).

Domaće je u prednosto od 1-0 u 36. minuti doveo kapetan Bogojević koji se nakon lijepog dvostrukog proigravanja s Knollom na sredini igrališta sjurio po desnom krilu i zatim sa sedam-osam metara jakim udarcem pogodio suprotni kut nemoćnog Ivušića. 

Osijek je uspio poravnati na 1-1 na samom isteku prvog poluvremena. Žaper je prihvatio loptu u desnom kutu domaćeg kaznenog prostora, izborio se za prostor za udarac i zatim prizemnim šutom pogodio bliži kut.

Početkom nastavka Slaven Belupo je stigao do nove prednosti, Glavčić je u 52. minuti uputio odličan ubačaj na glavu Krstanovića koji je spustio loptu na udarac Knollu koji sa osam metara nije mogao promašiti.

Novo poravnanje osigurao je Kleinheisler koji je u 71. minuti prihvatio loptu na rubu kaznenog prostora, potom u solo-prodoru nanizao tri suparnička igrača prije no što je zatresao mrežu.

Ovim bodom Osijek je barem nakratko preuzeo vrh ljestvice sa 62 boda, jednim više uz dvije utakmice više od drugog Dinama koji od 19.10 sati igra protiv Lokomtoive, dok je Slaven Belupo stigao na šresto mjesto sa 26 bodova, koliko ima i sedmi Šibenik.

Ključne riječi

Komentara 3

HO
Hotspot
17:18 11.04.2021.

Osijek je bio loš, pretjerano grub i agresivan i trebao je dobiti bar 1 crveni karton. Ono što je najviše poražavajuće e da oni igraju samo HNL i to muku muče da drže priključak s Dinamom koji igra i euro ligu i HNL i kup! Da Dinamo igra kao oni samo HNL imao bi 15 bodova prednosti nad osijekom!

Avatar dzambo
dzambo
18:17 11.04.2021.

I jos jednom da bi bilo koji klub bije PRVAK I HNL ispred Dinamo....NESMIJE gubiti puno bodova na malim tekmama...i jos usput negubti sva 3 boda u vecini tekmi protiv Dinama,Rijeke,Hajduka i sad et Gorice....Dinamo gubi bodove na malim tekmama TEK KAD umakne dosta bodovno ''drugom'' na tabeli I HNL...Rijeka je onda bila prvak je rasturala sa 4-5 golova male klubove i protiv Dinama dobijala tekme isto...i onda je Dinamo dosao u takvu situaciju da pocne gubiti bodove na malim tekmama i samo zato je Rijeka bila tada prvak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije