Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoren Zekić

Ponovo smo kiksali tamo gdje nismo ni smjeli ni htjeli

Osijek - Cibalia
Foto: Marko Mrkonić/PIXSELL
1/6
19.11.2017.
u 00:18

Skupo je Cibalia ove sezone koštala Osijek, uzela je najvećem rivalu čak četiri od šest mogućih bodova

Osijek i Cibalia podijelili su bodove u slavonskom derbiju 1:1 (0:0). Bijelo-plavi još su se jednom okliznuli protiv nominalno slabije momčadi, a prekinuli su i seriju od tri i pol mjeseca pobjeda u Gradskom vrtu na kojem su Vinkovčani uzeli prvi bod poslije više od pet i pol godina.


– Osijek je bio bolji, imao više prilika, u kontranapadima smo išli na jednostavnija rješenja, mogao je biti i neki drugi rezultat, ali ne smijem biti proklet, moram biti prezadovoljan ovim bodom – komentirao je nakon utakmice trener Cibalije Mladen Bartolović.


Osijek - Cibalia
1/9

Skupo je Cibalia ove sezone koštala Osijek, uzela je najvećem rivalu čak četiri od šest mogućih bodova.


– Ti dvoboji protiv Osijeka poseban su doživljaj, veći nego s Dinamom i Rijekom, ipak u ovim našim utakmicama proradi onaj slavonski inat – dodao je trener Vinkovčana.


Bartolović postaje “crna mačka” Zoranu Zekiću, ovo im je treći međusobni ogled, a strateg Osijeka još nije uspio pobijediti.


– Osjećam se tupo, razočarano. Nismo pobijedili unatoč velikom broju prilika, jedanaestercu... Kiksali smo opet gdje nismo htjeli i smjeli. Ako imamo problema s, uvjetno rečeno, malim momčadima, onda ni mi nismo velika momčad – komentirao je Zekić.


Igrači obiju momčadi su pak na travnjak izašli u majicama s natpisom “Slavonija zaboravit neće”, a kako je i najavljeno, navijači Cibalije, kojih bi ionako bio zanemariv broj, odlučili su bojkotirati slavonski derbi zbog obljetnice stradavanja Vukovara.

Osijeku pak nije bio toliko sporan datum utakmice koliko satnica susreta s obzirom na to da je tridesetak kilometara u Vukovaru dalje trajala Kolona sjećanja. Pokušali su iz Gradskog vrta urgirati za promjenu satnice, no nisu naišli na razumijevanje.


– Onima koji o tome odlučuju zahvalio bih na sluhu – ironično je prokomentirao Zoran Zekić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije