Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAR TREĆELIGAŠA

Oriolik nakon produžetka izborio četvrtfinale Kupa

Osijek: Utakmica osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa između Oriolika i Rudara
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/4
28.02.2021.
u 16:43

U sudaru trećeligaša presudio je pogodak Valentina Kuzmića iz jedanaesterca u 104. minuti

Nogometaši Oriolika iz Oriovca izborili su plasman u četvrtfinale hrvatskog Kupa nakon što su u dvoboju osmine finala po svršetku produžetaka pobijedili Rudar iz Labina s 1:0.

U sudaru trećeligaša presudio je pogodak Valentina Kuzmića iz jedanaesterca u 104. minuti nakon što u prvih 90 minuta nije bilo golova.

Obje momčadi završile su utakmicu s igačem manje. Kod domaćina je u 28. minuti isključen Marko Živatović nakon što je kao zadnji igrač obrane oborio Ivana Macana, dok je s druge strane pocrvenio David Golić u 43. minuti sakupivši dva žuta kartona u razmaku od svega 120 sekundi.

Rudar je najbliže golu bio u 40. minuti kada je pogodio vratnicu.

Oriolik će u četvrtfinalu, ponovo na svom stadionu, igrati protiv Istre 1961. U posljednjem susretu osmine finala 3. ožujka se sastaju Zagreb i Hajduk.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije