Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 202
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER HAJDUKA

Oreščanina pitali kad će Hajduk opet biti prvak, evo što je odgovorio

Oreščanin
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
26.05.2019.
u 22:18

- Moramo vidjeti kako će se stvari odvijati u prijelaznom roku. Očekuje nas osjetljiv prijelazni rok. Nismo u statusu platežne moći kao neki klubovi. Igrače dugo skautiramo i moramo tu biti pametni.

Trener Hajduka Siniša Oreščanin prokomentirao je derbi i poraz od Dinama (3:1) na Maksimiru u posljednjem kolu HNL-a u ovoj sezoni.

- Utakmica je bila otvorena i dobra za gledati. Dinamu čestitke na tituli i bili su danas konkretniji. Ovo je bio test za ono što nas čeka dalje. Ova utakmica je bila četvrto pretkolo Europske lige po kvaliteti. Utakmica je bila dobra. Mogu već sada bez da sam pogledao i analizirao izvući puno stvari iz ove utakmice. Idemo na odmor i sastavljat ćemo prijelazni rok u kojem moramo biti pametni. Danas smo vidjeli što nam nedostaje - rekao je Oreščanin, prenosi Dalmatinski portal.

Hoće li se Hajduk iduće sezone boriti za naslov?

- Na to ne mogu odgovoriti. Moramo vidjeti kako će se stvari odvijati u prijelaznom roku. Očekuje nas osjetljiv prijelazni rok. Nismo u statusu platežne moći kao neki klubovi. Igrače dugo skautiramo i moramo tu biti pametni.

Hajduk je danas primio tri gola.

- Primljeni golovi su uvijek pogreška - kaže Oreščanin.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Sokol
Sokol
14:10 27.05.2019.

Vrlo jednostavno. Kada kvazi udruga "naš hajduk" izađe iz hajduka. A pošto su im krivi svi osim njih samih to će se dogoditi 2044.

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
00:38 27.05.2019.

I što je odgovorio? Prvaci 2088.g.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije