Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk
Povratak na članak

Oreščanin je preporodio bijele i ušuljao se u Europu, ali sad su i apetiti porasli

Od debija protiv Rudeša prvog dana prosinca ostvario je deset pobjeda, tri remija i ima svega dva poraza, oba od Dinama

Komentari 3

Avatar nekakav
nekakav
07:33 24.04.2019.

i tako već kolko godina? 15-a ide, a? kako dugo će se hajdukovci zanositi nekom novom sezonom u kojoj će uspjeti nešto napraviti? ima puno njihovih navijača koji nisu ni jednom u životu slaviti naslov prvaka. i još ga dugo neće. i čemu glorificiranje dalmacije, kao hajdukovog isključivog bazena? ovo sa rijekom je smijurija, rijeka čak nije ni igrala, to je prije sramota pristupa igrača rijeke, neki pričaju da je i prodana utakmica, ionak rijeci europa i drugo mjesto nitko ne može uzeti, a hajduku treba u borbi sa osijekom i lokomotivom svaki bod. 29 bodova su iza dinama. mogu pričati što hoće u hajduku, al ova trenutna euforija nema temelja. par lasta ne čini proljeće, cijela sezona im je opet propala.

VL
AR
Arger
09:06 24.04.2019.

Halo pa proslo je cetri dana od toga....a ja mislio da ste vi neka ozbiljna novina gdje se mogu procitati najnovije vjesti.Naprimjer pobjeda Dinama nad Osjekom u polufinalu kupa.

VL
Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
07:52 24.04.2019.

Sve je to jadno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.