Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVA BOŠNJAK

Optužila dinamovca za nasilje pa angažirala bivšeg Mamićevog i Sanaderovog odvjetnika

Atiemwen i Iva Bošnjak
Foto: Igor Kralj/Pixsell/Instagram
1/4
26.03.2019.
u 21:26

Podsjetimo kako su nakon pobjede Dinama nad Benficom u javnsot izašle optužbe Ive Bošnjak koja je optužila da ju je fizički napao igrač Dinama, Nigerijac Iyayi Atiemwen

Iva Bošnjak, 20-godišnja Osječanka koja je optužila nogometaša Dinama Iyayija Believea Atiemwena da ju je gušio, tukao i cipelario, podnijela je kaznenu prijavu protiv nogometaša.

Kako doznaje portal Vijesti.hr, u slučaju će je zastupati jedan od najmoćnijih hrvatskih odvjetnika Čedo Prodanović.

Prodanović je za isti portal potvrdio da će ju zastupati.

- Zastupam gospođicu Bošnjak kao oštećenu u kaznenom postupku. Koliko znam, ona je već podnijela prijavu državnom odvjetništvu i sada je na tužiteljstvu da odradi svoj dio. Ako postupak bude pokrenut, tek tada ja mogu djelovati i postaviti eventualno odštetni zahtjev - kazao je Prodanović koji je bio odvjetnik i Zdravku Mamiću.

Podsjetimo kako su nakon pobjede Dinama nad Benficom u javnsot izašle optužbe Ive Bošnjak koja je optužila da ju je fizički napao igrač Dinama, Nigerijac Iyayi Atiemwen.

Nigerijac je odbacio optužbe. 

>>> Pogledajte tko su heroji koji su Dinamu osigurali euro-proljeće

 

Komentara 17

Avatar Forte
Forte
21:42 26.03.2019.

Ja o ovoj nesmem komentirat opet cu bit blokiran 😎

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
22:47 26.03.2019.

Sa čime se inače bavi ova 20-godišnja osječanka u Zagrebu, gdje radi?

ZW
zweistein
21:54 26.03.2019.

ova iz harkanovaca ne odustaje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije