Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slijedi nam nastavak

Opet se susrećemo: Hrvatska će se za europsko zlato boriti protiv Španjolske!

Španjolska - Slovenija
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
24.01.2020.
u 22:16

Naše suparnike u utakmici za zlato su predvodili Raul Entrerrios Rodriguez, Angel Fernandez Perez i alex Dujšebajev sa po šest pogodaka

Hrvatska rukometna reprezentacija igrat će u finalu u nedjelju u 16:30 protiv Španjolske. Izabranici Jordija Ribere svladali su Slovence rezultatom 34:32 (20:15) u polufinalnoj utakmici koja nije bila tako dramatična poput naše.

Španjolci su značajniju razliku počeli stvarati u posljednjih desetak minuta prvog dijela, te su na poluvrijeme otišli uz velikih pet golova prednosti (20:15).

Koju minutu po povratku na parket Španjolci su stigli i do plus šest, ali su se potom opustili što je Slovencima dalo nadu da se mogu vratiti u susret.

I uspjeli su naši susjedi 73 sekunde prije kraja doći na samo gol zaostatka (33:32), ali su Španjolci preko Dujšebajeva zaključili susret u svoju korist 13 sekundi uoči isteka vremena. 

Naše suparnike u utakmici za zlato su predvodili Raul Entrerrios Rodriguez, Angel Fernandez Perez i Alex Dujšebajev sa po šest pogodaka. 

Podsjetimo, Hrvatska i Španjolska u srijedu su se borili za prvo mjesto u skupini, a ogled je zaključen neodlučenim rezultatom 22:22.

Pogledajte komentar Mladena Miletića nakon velike drame protiv Norveške

Komentara 2

PA
Pajkoslava2
22:27 24.01.2020.

Dajte Španjolce da se igramo!

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
22:35 24.01.2020.

Ništa slovenci nisu izgubili, sad se mogu vratit skijanju😆

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije