Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Viša sila'

Opet preVAReni: Dinamo je trebao u Europsku ligu, proljeće su mu oduzeli klaunovi!

Felix Zwayer i Mateo Kovačić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
12.12.2019.
u 15:45

Da je Atalanta tada ostala bez igrača u polju, k tome vrlo važnog u napadu, vjerojatno bi to do kraja bila sasvim drugačija pjesma

Nogometaši i navijači Šahtara očekivano su još uvijek silno ogorčeni suđenjem Nijemca Felixa Zwayera.

Prema njihovu mišljenju, oduzeo im je plasman u osminu finala Lige prvaka tako što je pomogao Atalanti da pobijedi, a samim time je kolateralna žrtva bio i Dinamo.

>>> Pogledajte izjave igrača Dinama nakon poraza od Manchester Cityja

Podsjetimo, da je klub iz Bergama izgubio ili odigrao remi u Harkivu, maksmiriska momčad bi sada čekala ždrijeb u šesnaestini finala Europske lige.

Ukratko prepričano, Zwayer je kod rezultata 0:0 u 55. minuti propustio dati drugi žuti karton Luisu Murielu, a morao je jer je Kolumbijac s leđa pokupio Dodu u gol-šansi.

Da je Atalanta tada ostala bez igrača u polju, k tome vrlo važnog u napadu, vjerojatno bi to do kraja bila sasvim drugačija pjesma, ali ne samo da se Zwayer smilovao Murielu, već je 13 minuta prije kraja isključio Dodu nakon situacije u kojoj je mirno mogao i ne reagirati (tada je Atalanta vodila 1:0).

- Čemu onda VAR? Klaunovi! To je bio čisti crveni karton za Muriela - napisao je veznjak Šahtara Andrij Totovickij na Instagramu, a u priču se umiješao i bivši napadač ukrajinskog kluba Oleg Matvejev.

- Ništa ja tu ne razumijem. Ako je isključio Dodu (u duelu je rukom gurno suparnika pri čemu ga je očešao po licu, op.a.), kako je onda moguće da je Muriel ostao na travnjaku? Jednostavno je opisati što osjećam, Šahtaru je osmina finala Lige prvaka oteta - kazao je.

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
17:28 12.12.2019.

Iskreno Dinamo si je sam kriv za onaj glupi jedanaesterac protiv Šaktara za 3-3 čisto prokockali utakmicu i sigurno mjesto za EL.

Avatar Django
Django
16:35 12.12.2019.

Samo vi kmečite. Dinamo će i u budućnosti igrati Ligu prvaka ili EL, a vi ćete zbog ove krađe opet uživati protiv kojekakvih Gzire i Debrecena. Zato, uživajte slijedeće sezone u kvalifikacijama za LP i zahvalite za to Dinamu. Nevjerojatno je koliko netko može biti glup.

Avatar Bell940
Bell940
16:37 12.12.2019.

Dinamo si je sam kriv ali valjda bu next year bolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije