Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je bol

Opet je razbio TV zbog poraza voljenog kluba, ovaj put - glavom!

Mohamed Henni
Foto: Screenshot
07.02.2019.
u 17:50

Henni je do danas na kupnju televizora potrošio više od deset tisuća eura

Svaki navijač ima neki svoj način kako se nosi sa stresom i tugom uslijed poraza, pa tako i Mohamed Henni. Taj štovatelj Olympiquea iz Marseillea često u gnjevu razbija televizore, a tako je postupio i 2. veljače, kada je njegov voljeni klub stradao 2:1 na gostovanju kod Reimsa.

Mora se priznati da je Henni svakom prilikom sve kreativniji, a posljednji je TV unakazio glavom, odjeven kao igrač američkoga nogometa. Snimku je do danas pogledalo oko 850 tisuća ljudi, što i ne čudi toliko budući da njegov YouTube kanal prati preko milijun radoznalih.

Henni je do sada razbio 26 televizora, što u prijevodu znači da je na njih potrošio preko deset tisuća eura budući da kupuje modele čija se cijena kreće iznad 400 eura.

Henni je zanijekao da to čini kako bi zabavio gledatelje, odnosno kako bi zaradio od pregleda videa, te je u razgovoru za BBC naglasio da ne glumi bijes. Tome je dodao da mu često dođe da televizor razbije i tijekom utakmice.

Bez namjere da budemo zločesti, s obzirom da navija za Olympique, slutimo da će ga u trgovini s kućanskim aparatima do kraja sezone vidjeti još nekoliko puta. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije