Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOBILE SE MOMČADI IZ DUBRAVE

Opća makljaža na Kutiji šibica! Tukli se igrači, redari, gledatelji...

Kutija šibica
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/11
23.12.2016.
u 13:01

Na kraju, umjesto da suci isključe najborbenije, utakmica se nastavila kao da ništa nije bilo. Na kraju su odlučivali sedmerci gdje su dečki iz Pizzerije Stari Zagreb bili uspješniji. Drugi put zaredom

Poznata su i preostala četiri sudionika četvrtfinala malonogometnog turnira Kutija šibica. A biti u četvrtfinalu znači igrati pred dupkom punom dvoranom II Sportskog doma. Tako je uvijek bilo na Štefanje. A tradicija se neće sigurno prekinuti ni ovog ponedjeljka.

Burno je bilo na utakmici Pizzeria Stari Zagreb Borongaj lugovi – Gold caffe elite cars. Ništa čudno jer su igrale dvije momčadi iz Dubrave, iz kvarta koji je poznat po temperamentnim dečkima. Tu su se malo pogubili i suci koji su dozvolili previše grubih startova. Nakon takvog jednog nastala je opća tučnjava. Utrčali su navijači, redari, obje klupe. Na kraju, umjesto da suci isključe najborbenije, utakmica se nastavila kao da ništa nije bilo. Na kraju su odlučivali sedmerci gdje su dečki iz Pizzerije Stari Zagreb bili uspješniji. Drugi put zaredom.

– Sreća prati hrabre. Tako bih mogao komentirati naš put do četvrtfinala. Naime, tri posljednje utakmice prošli smo na sedmerce – rekao je Romano Fuček, voditelj momčadi Automobili Lončar.

Najveći uspjeh Automobil Lončar ostvario je 2012. godine kada su izgubili u finalu od Promotionplaya (0:5).

– Imali smo uoči utakmice velikih problema s vratarom Nikolom Renićem. Na terenu je u Splitu. Obećao je da će krenuti u podne iz Splita. Nije stigao pa nam je u pomoć priskočio Luka Mikić. Bio je sjajan na vratima – istaknuo je Fuček.

Za njegovu momčad uglavnom igraju hrvatski reprezentativci mininogometa – Lukavečki, Herceg i Piskač, koji veliki nogomet igraju u austrijskim nižim ligama.

Rezultati – glavni turnir, osmina finala: Gold caffe gold cars – Pizzeria Stari Zagreb-Borongaj lugovi 0:2 (7 m), IQ bar&Kerschoffset - MNK Automobil Lončar 1:2 (7m), CB Dobermann – Ekonometrija računovodstvo 3:0, Big Bang team-Konzum logistika – MB Auto PSC SV 2:4 (7 m); veterani, četvrtfinale: IPA Zagreb – Harmeli Banovići 2:1, MNK Seljak – Konoba Zenta 1:3; ženske, četvrtfinale: Megaton poliklinika Milojević – MNK Futsal Super chicks 0:1, ŽNK Osijek-HNTV - Ruž (Pregrada) 6:1. 

Komentara 11

MA
MarkoMarkoM
13:31 23.12.2016.

E sad je glavno to što su oba kluba iz Dubrave, pa je to razlog opće makljaže...

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
14:30 23.12.2016.

Od kad borongaj spada pod dubravu, koliko je meni poznato borongaj spada pod maksimir, al no dobro nećemo cepidlačit lekovićeve borce o poznavanju grada zagreba.

ZA
zambezi
13:37 23.12.2016.

Trebali bi gledatelji bojkotirat gledanje utakmica,pa neka igraju pred praznom dvoranom. Mada tvrde kako igraju zbog navijača i gledatelja. Al mislim da nekad davno su igrali zbog sebe i zbog druženja poslije,danas igrači igraju zbog novca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije