Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAČ OD 45 MIL. €

On ne žali za Ronaldom: Pa igram s Modrićem, najboljim na svijetu

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
14.10.2018.
u 19:03

Ove sezone nije još nije dobio pravu priliku, trener kraljeva Julen Lopetegui dao mu je tek 12 minuta u La Ligi. No, on je strpljiv.

Viniciusa Juniora Real je kupio još prošle godine od Flamenga za 45 milijuna eura, no ostavili su ga u Brazilu na posudbi, pa je na Santiago Bernabeu stigao tek ovog ljeta.

Ipak, ove sezone nije još nije dobio pravu priliku, trener kraljeva Julen Lopetegui dao mu je tek 12 minuta u La Ligi. No, on je strpljiv.

- Uvijek je dobro kad si među najboljim svjetskim igračima i biti u Realu je neprocjenjivo. Sanjao sam to kao dijete. A sve će doći na svoje. Moram biti miran i sretan što uopće mogu pomagati, barem malo. Debi protiv Atletica na Santiago Bernabeu... Nema bolje - rekao je Vinicius koji ne žali previše što je Cristiano Ronaldo napustio Madrid.

- Volio bih da sam igrao s njim, ali ja sad igram s Lukom Modrićem koji je najbolji na svijetu! Igram s Karimom Benzemom. Njih dvojica su me primili na najbolji mogući način i s njima želim igrati.

>> Pogledajte i potez kojim Modrić izluđuje protivnike

Komentara 7

Avatar southman
southman
07:48 15.10.2018.

Naravno da ne žali za Ronaldom. Evo bez njega dobio ćitavih 12 minuta, a sa njim u sastavu bi i dalje bio na posudbi !

AL
Alza
19:36 14.10.2018.

MOzete vi pisati svaki dan da je Modric najbolji na svijetu, ali je on samo proglasen kao najbolji na svijetu. Inace nije najbolji ni u repki, a o Realu da i ne govorimo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije