Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I DALJE U DOBRIM ODNOSIMA

Naš nogometaš otkrio što je učinio s tetovažom imena bivše supruge, kuma nije poslušao!

vjencanja
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
08.05.2020.
u 10:20

O njihovu razvodu počelo se pisati još 2017. godine, a par je u ožujku 2018. godine priznao da su se razišli

Jerko Leko (40) bivši je hrvatski nogometni reprezentativac koji je u karijeri branio boje Dinama iz Zagreba i Kijeva, Monaca, Bucaspora i Lokomotive. I za vatrene je upisao čak 59 nastupa, a velike simpatije navijača zaradio je nakon već sada opjevanog čuvanja Cristiana Ronalda na utakmici Lige prvaka između Dinama i Real Madrida

On je u četvrtak gostovao u Podcast Inkubatoru, gdje je komentirao brojne anegdote iz svoje karijere, o tome kako ga je Ante Čačić izbacio u drugu momčad Dinama te progovorio o odnosu kluba iz Maksimira i Lokomotive. 

– Nema riječi o puštanju utakmica. Problem je bio, bar dok sam ja bio u Lokomotivi, što smo imali veliki broj posuđenih igrača iz Dinama koji su se htjeli dokazati i izgorjeli su u želji – rekao je Leko koji je otkrio i detalj iz privatnog života, a tiče se odnosa s bivšom suprugom Ivom Šarić s kojom ima dvoje djece. 

– Ostali smo u dobrim odnosima. Tetovažu s njenim imenom već sam promijenio, ali ne bih otkrio o čemu je riječ. Opcija je bila da promijenim u ''piva'' i uz to tetovažu krigle, kum je to prvi predložio, ali ipak sam sportaš pa ne bi bilo dobro to imati – uz smiješak je otkrio dobro raspoloženi Leko. 

Podsjetimo, zanosna brineta nogometaša je osvojila 2008. godine, a četiri godine kasnije održano je vjenčanje u crkvi sv. Josipa na Trešnjevci. Iva je tada imala 23, a Jerko 32 godine.

Iako se o njihovu razvodu počelo pisati još 2017. godine, par je u ožujku 2018. godine priznao da su se razišli.

>>> Pogledajte što je Kukoč rekao o Jordanu


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije