Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAD ĆE SE IGRATI?

Omiljeni vatreni komentirao situaciju s virusom, njegove riječi nude optimizam

Andrej Kramarić
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/5
01.05.2020.
u 15:14

- Bili su dosta optimistični, bili su sigurni da će sve početi 9.5., ali vjerojatno Vlada nije dala zeleno svjetlo, iako još uvijek treniramo u grupama, najraniji rok bi bio 16.5 Mislim da svi putevi idu u pozitivnom smjeru, možem očekivati da će se kroz četiri tjedna maksimalno vratiti Bundesliga

Komentatori Sportkluba Neven Cvijanović i Josip Juraj Pajvot su razgovarali s hrvatskim reprezezentativcem i članom Hoffenheima, Andrejem Kramarićem.

Njemačka je bila prva koja bi krenula s nastavkom sezone, ali očito je i to palo u vodu pa ćemo još morati pričekati na nastavak?

- Bili su dosta optimistični, bili su sigurni da će sve početi 9.5., ali vjerojatno Vlada nije dala zeleno svjetlo, iako još uvijek treniramo u grupama, najraniji rok bi bio 16.5 Mislim da svi putevi idu u pozitivnom smjeru, možem očekivati da će se kroz četiri tjedna maksimalno vratiti Bundesliga. I Hoffenheimu moram zahvaliti, jer stvarno su uz mene i velika su podrška iako sam dosta pod ozljedama. Ja sam zadovoljan što mi pružaju, a i oni su što sam sve dao za njih. U klubu sam praktički svakodnevno, tu su treninzi, terapije,...Što se tiče treninga, igrači su podijeljeni u šest grupa po četiri igrača, maksimalno smo dva sata u klubu, pričam s drugim igračima vidim da su zadovoljni, tako da na neki način svi su pozitivni.

Kako si zadovoljan s momčadi, kakvi su ciljevi s Hoffenheimom?

- Zadovoljan sam s klubom i odnosom prema meni. Moram reći da nakon te epizode s Leicesterom, da drugačijim očima gledaš Njemačku i Hoffenheim, i prilagodba je bila sjajna, uživam u svemu ovdje. Sve imam što bi svaki sportaš poželio i sanja. Jasno da nisu najbolji rezultati ove sezone, dosta igrača se promijenilo, ali sigurno da imamo kvalitetu da budemo u top šest, sedam klubova u Bundesligi i trebali bi izboriti Europsku ligu, ali svakako ima dosta mjesta za napredak. Jasno da ja kao glavna igla u svemu tome nisam baš najzadovoljniji, ali treba prilagodbe, sazrijevanja i napredovanja. Znam što mogu ponuditi i pružiti ekipi što je Hoffenheim.

Čuješ li se s nekim iz Hrvatske, bivšim suigračima?

- Ja sam u velikom kontaktu sa zagrebačkim dečkima, Badelj, Pjaca, ali naravno da se i još s puno njih tu i tamo čujem. U ovim situacijama je trenutno sve teško. Bilo bi lijepo da se što prije vrati u normalu, i vi radite ovakva intervjue preko videpoziva, ali vjerujem da će ubrzo pronaći rješenje za ovakvu situaciju.

>> Cijeli razgovor POGLEDAJTE OVDJE 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije