Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOV DRAGULJ

Olmo otkrio o čemu je razgovarao s Pepom Guardiolom

Dani Olmo
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/8
03.10.2019.
u 00:30

– Razgovarali smo o tome kako mi je u Zagrebu, u Dinamu. Poželio mi je sreću u utakmicama koje dolaze – rekao je kratko. Inače Guardiola je pohvalio Olma na konferenciji za medije i dan uoči utakmice.

Dani Olmo odigrao je cijelu utakmicu u porazu 0:2 Dinama kod Manchester Cityja u drugom kolu Lige prvaka. U toj je utakmici branio više no inače i nije mu to smetalo jer je tako pomagao svojoj momčadi. Uostalom branili su svi... A kako je Olmo u posljednje vrijeme u centru medijske pažnje zbog svojih igara, za borbu ga je pohvalio i Cityjev menadžer Pep Guardiola s kojim je mladi Španjolac porazgovarao nakon utakmice. 


– Razgovarali smo o tome kako mi je u Zagrebu, u Dinamu. Poželio mi je sreću u utakmicama koje dolaze – rekao je kratko. Inače Guardiola je pohvalio Olma na konferenciji za medije i dan uoči utakmice.

Dodajmo i da je Engleski nogometni savez optužio je Cityjeva igrača Bernarda Silvu za rasizam nakon jedne objave na Twitteru. Portugalac je prošli mjesec u šali objavio fotografiju tamnoputog suigrača Benjamina Mendyja iz djetinjstva uz logotip španjolske tvornice slatkiša Conguitos uz pitanje: “Pogodite tko je ovo?”

Mendy je prihvatio šalu i odgovorio mu, ali engleski savez pokrenuo je istragu. Silva ima rok do 8. listopada za žalbu. Prijeti mu i šest utakmica kazne.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije