Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 202
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo u finalu
Povratak na članak

Olmo nije štedio riječi za suigrača: Ovo mu nije prvi put!

Nismo napravili neke prilike da kažemo kako je bilo zanimljivo. No najvažnije je da smo pobijedili i izborili finale. Sve je super, ništa me više ne boli. Sve je okej - istaknuo je Hajrović

Komentari 3

ST
Starotopoljanin
14:16 24.04.2019.

ja sam dinamovac,ali ruku na srce,osijek je puno bolje igrao nego moj dinamo,ali tu je iskustvo i prefriganost pomogla dinamu da pobjedi.osjek me jako iznenadio dobrom igrom.

VL
TI
Tinča123
09:45 24.04.2019.

A tebi srednji prst umjesto žutog.

VL
SS
sokac sa drave
08:41 24.04.2019.

Da je bio Grezda i Bockaj u punoj formi zgazili bih ove svilene Dinamovce.Nasa muska igra predvodjena sa Skoricem uopce im nije bila draga. Nas mali debeli Madjar Kleinheister je bio najbolji igrac na terenu,a osanaestgodisnji Zaper je buduci reprezentativac i takovih mladica imamo koliko hoces.Izmislili smo nogomet u Zupanji i dan danas se nista nije promjenilo.Najbolji smo i drugi nam nisu ni do malog prsta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.