Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi, plavi

Olmo dobio poziv za najbolju vrstu, Dinamo prodao sve godišnje ulaznice

Dani Olmo
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/5
14.08.2019.
u 14:27

Izbornik Roberto Moreno je ponajboljeg igrača mlade španjolske reprezentacije, koja je nedavno osvojila EP za igrače do 21 godine, stavio na širi popis reprezentativaca za kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo

Dinamove godišnje ulaznice mogle su se kupiti još samo u srijedu, dan nakon sjajne pobjede u Budimpešti. Plavi su u uzvratnom dvoboju 3. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka nadjačali Ferencvaros (4:0) i izborili doigravanje za elitno društvo.

Na putu do nastupa u LP stoji im još samo norveški prvak Rosenborg. Posljednjih 700 godišnjih ulaznica, koje su se prodavale za istočnu i donju sjevernu tribinu, otišle su u samo nekoliko sati.

Dani Olmo
1/13

Iz Maksimira dalje stižu sjajne vijesti. Najbolji Dinamov igrač 21-godišnji Dani Olmo prvi je put pozvan u najbolju španjolsku vrstu.

Izbornik Roberto Moreno je ponajboljeg igrača mlade španjolske reprezentacije, koja je nedavno osvojila EP za igrače do 21 godine, stavio na širi popis reprezentativaca za kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo protiv Rumunjske u Bukureštu (5. rujan) i Ovčjih Otoka u Gijónu (8. rujan).

Ključne riječi

Komentara 7

SM
san.martino
16:11 14.08.2019.

Kao splicaninu ne preostaje mi nista drugo nego pocet navijat za dinamo!

MK
mksdk
19:12 14.08.2019.

Bravo Dani, zaslužio si poziv za španjolsku A reprezentaciju i zaslužio si prelazak u neki vrhunski klub.

VI
vidigal
22:22 14.08.2019.

On je katalanac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije