Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPREZENTACIJE

Olmo dobio poziv Španjolske, Ronaldo opet ne igra za Portugal!

Dani Olmo
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/4
04.10.2018.
u 14:50

Popis je objavio i izbornik 'A' reprezentacije Španjolske Luis Enrique, a na njemu nema nekih standardnih imena poput Isca, Carvajala, Sergija Roberta i Diega Coste

Dani Olmo spominjao se kao potencijalni novi hrvatski reprezentativac, no nakon današnjeg popisa španjolske U21 reprezentacije Luisa de la Fuentea to se čini se neće dogoditi.

Naime, veznjak Dinama dobio je poziv za dvije utakmice u listopadu u kojima Španjolce očekuju Albanija (11. listopada) te Island (16. listopada). 

Popis je objavio i izbornik 'A' reprezentacije Španjolske Luis Enrique, a na njemu nema nekih standardnih imena poput Isca, Carvajala, Sergija Roberta i Diega Coste, a razlog su ozljede. Enrique ponovno nije međutim pozvao Jordija Albu!

Enriqueov popis:
Vratari: David De Gea, Kepa Arrizabalaga i Pau López
Braniči: Ramos, Nacho, Azpilicueta, Albiol, Bartra, Jonny, Marcos Alonso, Gayá
Veznjaci: Busquets, Saúl, Rodrigo, Thiago, Ceballos, Koke.
Napadači: Iago Aspas, Asensio, Diego Costa, Morata, Suso, Rodrigo, Alcácer.

Foto: Reuters

Za listopadske utakmice popis je objavio i portugalski izbornik Fernando Santos, a na njemu opet nam Cristiana Ronalda. Zvijezda Juventusa propustila je utakmice reprezentacije u rujnu  kako bi se priviknuo na svoju novu momčad, a sada je navodno tražio poštedu i za utakmice u listopadu te studenom.

Santosov popis:
Vratari: Beto, Ramos, Patricio
Braniči: Soares, Cancelo, Rodrigues, Neto, Rui, Mendes, Pepe, Dias
Veznjaci: Fernandes, Pereira, Fernandes, Pizzi, Sanches, Neves, Oliveira, Carvalho
Napadači: Silva, Silva, Bruma, Eder, Guedes, Costa

>> Pogledajte i video: Vlašićev preporod u Moskvi


 

Komentara 2

DU
Deleted user
15:10 04.10.2018.

Drago mi je za Olma da ga trener pozvao u reprezentaciju U21

DU
Deleted user
23:30 04.10.2018.

Ma sto ako igra za U21? Sve dokle ne odigra sekundu za A-vrstu spanjolske onda ima priliku da zaigra za Hrvatsku. Inace je smjesno da Halilovic je s 16 godina(!!!) debitirao za A-repku Hrvatske a danas nije dovoljbno dobar ni za Bosnu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije