Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bild o Van Gaalu

'Oliću se nada, Toniju zviždi'

Olić Van Gaal
Reuters
28.11.2009.
u 14:47

Već u drugoj utakmici po povratku na nogometne travnjake nakon oporavka od rupture mišića desne noge Ivica Olić (30) zabio je “zlata vrijedan” gol za svoj Bayern.

Bavarski je gigant Olićevim golom s 1-0 pobijedio Maccabi iz Haife na svojoj Allinaz Areni u 5. kolu skupine A Lige prvaka sredinom tjedna i tako produljio nade da pobjedom nad Juventusom u Torinu u posljednjem kolu skupine izbori osminu finala.

Tako njemački dnevnik Bild piše o podršci i vjeri koju Bayernov strateg osjeća prema hrvatskom napadaču, naspram talijanskog napadača Luce Tonija.

“Oliću se nada, Toniju zviždi”, slikovito opisuje Bild odnos nizozemskog trenera s dvojicom svojih igrača.

- Olić je igrač koji od sebe uvijek daje 100% - pohvalio je Olića Van Gaal, dok prema Toniju nije bio slatkorječiv.

- Imam problema s igračima koji ne ispunjavaju zahtjeve koji su postavljeni pred jednog igrača kluba kao što je Bayern. Rekao sam to već prošlog tjedna. Naš je odnos praktički završio. Ja ne radim nikakve kompromise. Za sve igrače vrijede ista pravila.

Toni je veći dio dosadašnjeg dijela sezone proveo u redovima druge Bayernove momčadi, a u posljednje je vrijeme javno kritizirao Van Gaala i njegove trenerske metode, te je inzistirao na transferu.

Najizglednijim se čini Tonijev transfer u Romu, vjerojatno već u zimskom prijezanom roku iako mu ugovor istječe u lipnju 2011. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije