Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi posrtaj Bayerna

Olić zaigrao nakon mjesec i pol, Bochum iznenadio HSV

'Bayern Munich\'s Mario Gomez (L) and Miroslav Klose celebrate a goal during their German Bundesliga first division soccer match against Bayer Leverkusen in Munich November 22, 2009.   REUTERS/Michael
'MICHAEL DALDER'
22.11.2009.
u 17:55

Nizozemski je trener potrošio sve kredite i nitko ne bi pustio suzu kad bi spakirao kofere i odmah napustio München.

I šesti remi upisali su nogometaši Bayerna ove sezone, odigravši u Münchenu 1:1 (1:1) s prvenstvenim liderom Bayerom iz Leverkusena. Vidjet ćemo hoće li Nizozemac na Bayernovoj klupi Louis van Gaal preživjeti ovaj remi, a naglasimo da je naš reprezentativac Ivica Olić odigrao zadnjih 20-ak minuta, ušao je u 69. minuti umjesto Müllera. Ovo je bio prvi Olićev nastup nakon puknuća mišića 9. listopada...

"Gospodine Van Gaal, je li ovo vaša zadnja utakmica?", vrištao je naslov u njemačkom Bildu uoči okršaja Bayerna i Bayera. Za nizozemskim trenerom nitko ne bi pustio suzu kad bi odmah napustio München.

Jasno je, dakle, kakav je pritisak bio na bavarskom klubu. Već u 8. minuti Gomez je, nakon dodavanja Klosea, zabio za vodstvo domaćina! No Leverkusen se probudio, stao je na loptu i već u 14. minuti stiglo je izjednačenje. Kiessling je fino primio dugu loptu Vidala, u 16-ercu se oslobodio Van Buytena i snažnim udarcem zatresao mrežu.

Taj plavokosi napadač Kiessling bio je nerješiva enigma za Van Buytena, u još dva navrata mu je pobjegao, jednom je opet zatresao mrežu, no taj je pogodak u 22. minuti poništen zbog navodnog zaleđa.

Minutu prije odlaska na odmor krasnu je zgodu imao Timoščuk, no vratar Bayera, Rene Adler, sjajno je obranio udarac ukrajinskog veznjaka s 12 metara.U nastavku je nazaposleniji čovjek bio prvi pomoćni sudac, čija je zastavica stalno bila u zraku. Čovjek je barem deset puta označio zaleđe Bayernovih napadača i svaki je put bio u pravu...

Bayern je napadao, a najbolju priliku imao je Gomez u 85. minuti, no njegov atraktivan pokušaj petom s tri metra nakon dodavanja Schweinsteigera, Adler je sjajnim refleksom obranio.

Bochum slavio u Hamburgu

Osakaćena momčad HSV-a bez Ze Roberta, Petrića, Guerrera i još nekoliko prvotimaca bez pobjede je i petu utakmicu zaredom.

U nedjelju su igrače Bruna Labbadije u dvoboju 13. kola Bundeslige u Hamburgu pobijedili nogometaši Bochuma 1-0. Strijelac odlučujućeg pogotka bio je Dennis Grote u 77. minuti.

Bochum, inače pretposljednja momčad na ljestvici, do senzacionalne je pobjede, treće u sezoni, došao nakon četiriju uzastopnih poraza. Mladom treneru Heiku Herrlichu (38) prva je to pobjeda u trećem bundesligaškom nastupu.

Komentara 2

OB
-obrisani-
18:20 22.11.2009.

Poštovani Hrvati. Imam za vas novu šalu koja kroži po Sloveniji.. U školi pita učiteljica maloga Ivicu koga on to voli .. I mali Ivica odgovori: Ja ne volim oca, jer je stalno odsutan i na poslovnom putu. A pitaa učiteljica: Voliš li ti svoju majku ?. Ivica odgovara: ne volim ni majku jer ona stalno odlazi od kuče na kavicu sa prijateljicama. Pa upita učiteljica: Pa koga onda ti voliš Ivice ? Dečko odgovori: Ja volim Hrvatsku nogometnun reprezentaciju jer ona ostaje doma... Naka vama bude lijep dan i uspješan tjedan..

SM
simune mali
18:59 22.11.2009.

@patritski smtlaru, ne trabunjaj gluposti!!!! Sto se tice bayerna, mislim da ce uskoro kupiti kießlinga da im grije klupu, kao i gomez(hihi).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije