Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON KIKSA U PRVENSTVU

Olić: Sada trebamo pokrenuti novi niz

Ivica Olić
AFP
21.02.2010.
u 10:58

Momčad Bayerna prekinula je niz od 13 uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima, odigravši u gostima kod Nürnberga samo 1-1 u dvoboju 23. kola Bundeslige.

Hrvatski reprezentativni napadač Ivica Olić, koji je igrao za Bayern do 70. minute, kada ga je zamijenio Klose, sažeo je priču neuspješnog nastupa svog kluba u jednu rečenicu:

- Sada nam jedino predstoji pokrenuti novu seriju pobjeda.

Poveli su gosti u 38. minuti pogotkom Thomasa Müllera a nakon akcije Ivice Olića i Marija Gomeza. Za domaće je 19-godišnji veznjak Ilkan Gündogan izjednačio u 54. minuti donijevši pretposljednjoj momčadi prvenstva sretno jedan bod.

Privremeno je sastav Louisa van Gaala zasjeo na prvo mjesto ispred Bayera iz Leverkusena koji svoj dvoboj 23. kola igra u nedjelju kod Werdera.

Bayern je u prvenstvu propustio uknjižiti 10. pobjedu zaredom, čime bi izjednačio rekord Bundeslige.

- Ovo nije bila odlučujuća utakmica. Važno je što se događa na kraju sezone, a ne ovoga vikenda. Mene ne zanimaju rekordi, samo trofeji – sublimirao je trener Louis van Gaal, te potom bijesno nastavio:

- Najviše me ljuti što je ovo bila jedna od naših najboljih utakmica cijele sezone. Stvarali smo prilika, ali jednostavno nismo uspjeli zabiti drugi gol. Nürnberg je imao jednu jedinu šansu, a ostatak utakmice su odigrali s 11 igrača na svojoj polovici. Dominirali smo svih 90 minuta, ne računajući 5 sekundi – ironično je završio Van Gaal.

Komentara 2

DH
dalibor.hren
11:14 21.02.2010.

Da im suci nisu pomogli, trebali su riknuti prije tri dana s Fiorentinom.

LU
luena
11:41 21.02.2010.

Nije Overbo sudio ,ap niste mogli pobjedit...sramota ostaje sramota i sjecanje na utakmicu sa Fiorentinom... Naleti ce te na momcad koja ce vas u prvom djelu utakmice razbit,onda vidimo kako ste dobri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije