Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U RAZGOVORU ZA BAYERN TV

Olić: Na dobrom sam putu oporavka

Ivica Olić
AFP
17.11.2009.
u 14:30

Službena internetska stranica njemačkoga nogometnog bundesligaša Bayerna donosi sukus misli hrvatskog napadača Ivice Olića s kojim je na klupskoj televiziji održan razgovor.

Olić se ozlijedio 9. listopada na treningu hrvatske nogometne reprezentacije, kada mu je puknuo mišić lista desne noge.

- Na dobrom sam putu da ozdravim, zadovoljan sam kako sve ide - kaže Olić koji već tjedan dana trenira “te se sada nada novom koraku” na svom putu oporavka, piše web-stranica njemačkog kluba.

U utorak će Olić još jednom na magnetsku rezonanciju klupskom liječniku Müller-Wohlfahrtu, “koji će potom donijeti odluku mogu li se priključiti treninzima sa suigračima. Nadam se da će sve biti u redu”, dodao je hrvatski napadač.

Moglo bi se to dogoditi već u utakmici sljedećeg, 13. kola kada u Münchenu dolazi lider prvenstva Bayer.

- Igrat ću samo ako u potpunosti budem spreman, u protivnom ne bih niti mogao pomoći momčadi. Nisam još spreman za svih 90 minuta, a u toj utakmici moramo pobijediti - priznaje Olić koji se ne boji konkurencije na putu povratka u sastav.

- U Bayernu se ne gleda tko se kako zove, a golovi su mjerilo. Kroz dosadašnje utakmice sva petorica napadača dobila su priliku, trener svima daje šansu. Dobro je to što nas ima toliko i što on ima mogućnost rotiranja igrača.

To što Bayern nema idealan start u sezonu (osmo mjesto nakon 12. kola) “ne iritira odveć trkača na duge staze”, piše web-stranica bavarskog kluba.

- Još smo na početku i ništa nije izgubljeno u sva tri natjecanja u kojima smo - kaže Olić, aludirajući na prvenstvo, DFB Pokal i Ligu prvaka, o kojoj hrvatski napadač kaže:

- Još imamo priliku izboriti nokaut fazu natjecanja. Ne mislim da će Bordeaux izgubiti od Juventusa, što bi našu sudbinu ponovno stavilo u naše ruke. Samo moramo pobijediti Maccabi, a onda ćemo biti u istom položaju kao torinski klub. Ta će utakmica biti otvorena.

Za kraj je Olić komentirao i neuspjeh Hrvatske kroz kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

- Dva puta sam igrao na Mundijalu i to je nešto najbolje što nogomet nudi. Žao mi je što nismo uspjeli - zaključio je hrvatski nogometaš.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije