Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNATOČ POBJEDI

Olić: Moramo poboljšati igru

Ivica Olić
Foto: AFP, Reuters
1/4
31.03.2010.
u 10:08

Ivica Olić je prema vlastitom priznanju u utorak odigrao najbolju utakmicu u dresu Bayerna. Hrvatski je nogometaš u sudačkoj nadoknadi donio pobjedu protiv Manchester Uniteda (2-1) u prvom dvoboju četvrtfinala Lige prvaka.

Englezi su poveli pogotkom Waynea Rooneyja već u drugoj minuti utakmice i čuvali su prednost sve do 77. minute kada je najprije izjednačio Franck Ribery, da bi potpuni preokret donio Olić u posljednjim sekundama.

- Onakav nesretni pogodak na samom početku nam se nije smio dogoditi u tako važnoj utakmici - požalio se hrvatski reprezentativni napadač nakon dvoboja.

- No, unatoč tome smo pokušavali cijelo vrijeme doći do izjednačenja, igrali smo napadački. U drugom smo poluvremenu zaigrali još bolje i došli smo i do bolje stvari od izjednačenja.

- Atmosfera je bila nevjerojatna. U normalnim okolnostima ne čujem navijače dok igram. Ali, u utorak sam čuo podršku tijekom cijele utakmice - dodao je Olić i zaključio:

- U tjednu koji je pred nama moramo još dosta raditi na poboljšavanju naše igre ukoliko želimo uhvatiti polufinale.

Uzvrat je na rasporedu iduću srijedu na Old Traffordu.

Robben spreman za derbi protiv Schalkea   
Nizozemski krilni nogometaš Bayern Münchena Arjen Robben spreman je za povratak na travnjake nakon što je zaliječio ozljedu lista lijeve noge.

Robben je ove sezone najbolji igrač Bayerna i uz Marija Gomeza s deset postignutih golova najbolji klupski strijelac u njemačkom prvenstvu, a spomenuta ga je ozljeda udaljila od prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka protiv Manchester Uniteda na Allianz Areni.

Sada bi Nizozemac trebao biti u kadru momčadi za veliki subotnji derbi sa Schalkeom u Gelsenkirchenu u sklopu 29. bundesligaškog kola.

- Mislim da bi Robben trebao biti spreman za subotu - rekao je Bayernov trener Louis van Gaal, a optimizam je ponudio i klupski predsjednik Karl-Heinz Rummenigge:

- Vjerujem da će se do utakmice sa Schalkeom Robben oporaviti, a u kadar nam se vraća i Bastian Schweinsteiger (propustio Manchester zbog žutih kartona).

Nakon 28 odigranih kola u Bundesligi Schalke drži čelno mjesto na ljestvici s 58 bodova, dok je Bayern drugi s dva boda manje. Snage su klubovi odmjerili prije točno tjedan dana (24. ožujka) u polufinalu DFB Pokala, a tada je Bayern bio uspješniji 1-0 u produžetku, a jedini je gol postigao upravo Robben.

Komentara 1

FA
facazplaca
10:21 31.03.2010.

bravo oli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije