Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAYERN

Olić: Kratka pauza nije nam naštetila

Ivica Olić
Reuters
14.01.2010.
u 09:57

Hrvatski napadač minhenskog Bayerna Ivica Olić na službenim je internetskim stranicama bavarskog kluba najavio nastavak njemačkog nogometnog prvenstva.

Uvodni dio sezone sastav trenera Louisa van Gaala završio je na trećem mjestu ljestvice s 33 osvojena boda iz sedamnaest odigranih utakmica, s time da su u posljednja četiri prvenstvena kola osvojili maksimalnih dvanaest bodova, pa sad drugoplasirani Schalke ima bod više, a lider Bayer iz Leverkusena dva.

Već sutra (petak) Bayern utakmicom protiv Hoffenheima otvara drugi dio sezone, a Ivica Olić pred taj dvoboj kazuje:

- Mislim da nam kratka pauza nije naštetila. Ne želimo u nastavak sezone ući na jednak način kao što smo startali u uvodni, već nastaviti ondje gdje smo stali u stvaranju šansi i postizanju pogodaka. To je ono čemu se svi nadamo i što priželjkujemo.

Na gostovanju kod Hoffenheima Bayern je otvorio ovu sezonu remijem 1-1, a jedini gol za Bavarce bio je djelo Olića iz 25. minute utakmice. Do kraja jesenskog dijela prvenstva hrvatski reprezentativni napadač postigao je još pet prvenstvenih pogodaka za svoju momčad, od čega četiri u posljednja četiri bundesligaška kola.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije