Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HVALI LOVRENA

Olić: Kada gledam Riberyja, samo stanem i uživam

Olić Pranjić
Reuters
15.01.2010.
u 10:50

- I dalje ću igrati za kockaste. Veselim se novom okupljanju, pokazat ćemo snagu u novim kvalifikacijama - kazao je Olić.

Večernjakov nogometaš 2009. godine večeras će nastaviti nadograđivati sada već veliku karijeru. Protiv Hoffenheima Bayern želi dokazati kako ima snagu da vrati naslov njemačkog prvaka i da u Ligi prvaka napravi nešto veliko.

Pranji ide odlično

– Šteta što je stanka ove sezone došla kada smo bili u najboljoj formi. Jednotjedni boravak u Dubaiju i velike temperaturne razlike poremetili su nas. Vidjelo se to u pripremnom ogledu s Baselom. No, protiv Šimunića i društva večeras nema nikakvog opravdanja. Želimo li skupljati trofeje, moramo pobjeđivati.

Bayer i Schalke su opasni, ali vi ipak imate najbolju momčad. Što bi trebalo presuditi ove sezone.

– Bayer je jak, Schalke ima Felixa Magatha, a taj je pokazao kako se osvajaju naslovi. No, ništa im neće pomoći, mi smo najbolji.

Pogotovo kada je na travnjaku Frank Ribery.

– Dugo je bio ozlijeđen. Sada se čini da je sve u najboljem redu. U srijedu je na treningu igrao fantastično. Kada ima loptu nitko mu ne može ništa, dođe vam da stanete i uživate u igri tog velikog majstora. On i Robben su zalog da Bayern može ove sezone napraviti sjajne stvari.

Pranjić također igra sve bolje, trener Van Gaal obojicu vas hvali.

– Dobro treniramo, dajemo sve od sebe, a to Van Gaal jako cijeni. Strog je, ali sjajan strateg.

Dvojili ste glede nastavka igranja za Hrvatsku?

– Bio sam jako razočaran što nismo uspjeli, ozlijeđen, vruć. Veselim se novom okupljanju, pokazat ćemo snagu u novim kvalifikacijama.

Lovren jako moderan

A potom je Olić preuzeo našu ulogu.

– Je li Lovren otišao u Lyon? – pitao je.

– Da – uzvratih.

– To je velika stvar. Lovrena nisam poznavao sve do zadnje akcije, no igrač je budućnosti, mlad, brz, agresivan. Ima sve komponente potrebne da napravi veliku karijeru. A bit će i pojačanje za posljednju Bilićevu liniju. Zaista mu čestitam.

Komentara 6

OB
-obrisani-
10:57 15.01.2010.

Pa Ivica Olić če se nagledati Riberyja i na World Cupu u Južnoj Africi..Jasno Ribery Ivicu Olića neče tamo vidjeti osim ako ga ugleda negdje na tribunu na izletu..

KA
kajinx
15:42 15.01.2010.

Hej, Janezu ! Nisi mi odgovorio koliko ste medalja u skijanju osvojili na Olimpijadi.

ZV
zvooo
12:05 15.01.2010.

Janeze, dosadan si vec. Koji ti je k***c? Ako se radujes svjetskom p., onda to pricaj i pisi u slovenskim medijama. I nemoj podj******t ljude ovdje. Sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije