Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAYERN I DALJE "ŽIV"

Olić: Juventus me nije impresionirao

Ivica Olić
Reuters
27.11.2009.
u 10:08

Ivica Olić postigao je pogodak Haifi i njime “možda i spasio posao treneru momčadi Louisu van Gaalu”, piše tiražni njemački dnevnik Bild.

Golom hrvatskog napadača Bayern je, podsjetimo, slavio protiv Maccabija iz Haife 1-0 pobjedu kojom je njemački klub ostao u utrci za prolazak grupne faze nadmetanja. Hoće li se i izboriti nokaut utakmice Lige prvaka odlučit će susret na torinskom Olimpijskom stadionu na kojem će Bayern 8. prosinca tražiti pobjedu kod Juventusa.

Intervju iniciran Olićevim slavljeničkim povratkom nakon mjesec i pol dana duge pauze prouzročene rupturom mišića u listu desne noge, koju je zaradio na reprezentativnim pripremama, s napadačem Bayerna napravio je novinar Bilda.

Hrvat o...

... pobjedi protiv Haife:

- Trener nam se zahvalio. Odigrali smo dobru utakmicu, suparnička momčad nije imala nikakve šanse.

... svom povratku:

- Rekao sam treneru pred početak utakmice da se osjećam dobro. Plan je bio da odigram pola sata, no srećom sam na terenu ostao duže. Na poluvremenu sam rekao da želim još igrati, da želim postići pogodak.

... o navijačima:

- Bilo je lijepo čuti njihovu pjesmu. Lijepo je znati da me nisu zaboravili. Bayernovi navijači žele da sve osvojimo, to je tradicija. Potrebni su nam, kao i njihova pomoć.

... o situaciji na sportskom planu:

- Moramo osvajati bodove, koncentrirati se na susret protiv Hannovera i stisnuti gas. Kada tamo pobijedimo publika će ponovno u potpunosti biti iza nas.

... o zvižducima upućenim Pranjiću:

- Žao mi ga je. Znam kako je bilo kada sam ja došao u HSV. Ondje je sve išlo glatko, ali ne od samog početka. Došao je u novu ligu i novu momčad te mu je potrebno vrijeme. Karakteran je i zna da će biti bolje.

... o završnici u Torinu:

- To je samo jedna utakmica, a i oni su u problemima. Gledao sam neke njihove domaće utakmice u kojima nisu pokazali ništa naročitog. Vodili su protiv Napolija 2-0, pa izgubili 3-2... - zaključio je Olić koji se jučer (srijeda) navečer dugo zadržao kod klupskog liječnika Müller-Wohlfahrta kako bi utakmica protiv 14. kola Bundeslige protiv Hannovera prošla bez ikakvih problema.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
matina
12:48 27.11.2009.

ola ola juve ce past a ti ces zabit ,nezaboravite cijeli stadion je navijao ivica olic.bravo superstar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije