Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI NAPADAČ BAYERNA OPTIMISTIČAN

Olić: Finale Eura bi bio idealan završetak

Ivica Olić
AFP, Reuters
09.08.2010.
u 12:40

Dva dana uoči prijateljskog susreta u Bratislavi između Slovačke i Hrvatske pred medije je izašao jedan od iskusnijih, Ivica Olić.

Susret u Bratislavi izbornik Slaven Bilić najavio je kao generalnu probu za kvalifikacije Eura 2012., a Olić je potvrdio kako motivacije ne nedostaje:

- Gladni smo novih izazova i novog početka, pogotovo jer nismo bili na Svjetskom prvenstvu u JAR-u.

Skupina F, s Grčkom, Izraelom, Letonijom, Gruzijom i Maltom daje optimizam koji dijeli i Olić:

- Grupa je takva da se mora proći.

Već je brzonogi napadač najavio da je naredni ciklus i njegov posljednji u reprezentativnom dresu:

- Savršen završetak reprezentativne priče bi bilo polufinale ili finale Europskog prvenstva, uglavnom korak dalje od četvrtfinala prošlog Eura i nesretne Turske.

Kakva je situacija u Münchenu?

- Ja sam prvi Bayernov napadač, a drugi se bore za mjesto u postavi. Kako u idućem razdoblju nema Robbena, igrat ću više na desnoj strani tako da će u vrhu napada biti Müller i Klose - kaže Olić, koji je spomenuo i nadolazeći spektakl, susret Bayerna i Real Madrida koji je na rasporedu u petak na Allianz Areni.

- Oproštaj Franza Beckenbauera od Bayerna će biti prava prilika da napokon, bar tad pobijedim Mourinha.

Komentara 6

OB
-obrisani-
13:23 09.08.2010.

Olić: Finale Eura bi bio idealan završetak ali to treba napraviti uz Panasonic LCD od 150m cm a ne neki obični TV po kakvima sam gledao te majstorije Slovenske reprezentacije na prošlom World Cupu u JAR-u...

EU
EuroAzija
13:32 09.08.2010.

\"Majstorije Sjevernih Zagoraca u JAR-u..:\"........hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha,,,,,auk....hahahaha....auk...pao sam sa stolca....hahaha....hvala ti majstore, legendo, ovako se već dugo nisam nasmijao

OB
-obrisani-
14:30 09.08.2010.

Olić: Finale Eura bi bio idealan završetak a Panasonic LCD od 150 cm je idealan medij preko koga če se moči pratiti to takmičenje onako uživo i iz prve ruke pored suigrača iz HR repke..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije