Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETKO KOLO BUNDESLIGE

Olić asistent za pobjedu Bayerna, Soldo poražen kod Mainza

Ivica Olić
AFP, Reuters
21.09.2010.
u 22:59

U petom kolu njemačkog prvenstva Oićev i Pranjićev Bayern pobijedio je u gostima Šimunićev Hoffenheim 2:1, a Soldin Köln poražen je kod Mainza 0:2.

Teško je Bayern došao do bodova kod Hoffenheima.

Poveli su domaćini preko Ibiševića već u prvoj minuti. Trudili su se bavarci, no do poluvremena nisu uspjeli izjednačiti. Tada je Van Gaal u igru uveo hrvatski dvojac, a do izjednačenja je došlo u 62. minuti. Strijelac je bio Müller, a asistirao mu je Ribery.

Igrala se prva minuta sučeve nadoknade kada je aktualni prvak uspio osigurati tri boda. Na Olićevo dodavanje zabio je Van Buyten.

Šimunić je odigrao cijeli susret za Hoffenheim.

Momčad hrvatskog trenera Zvonimira Solde poražena je kod Mainza 0:2. Dva puta je, u 72. i 90 . minuti strijelac bio Holtby.

Komentara 6

DO
DonkeyHot
08:47 22.09.2010.

Van Buyten kao Donovan...

MR
mrdalo
23:45 21.09.2010.

Kakvi su ovo zubi kod Olica interesuje me?

BO
bolimeuvozasve
07:10 22.09.2010.

ja bi odmah tuzio zubara sto ga unakazi ovako zubi ko u ajkule

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije