Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 3:2

Oleksandrija svladala Vorsklu u dvoboju hrvatskih europskih suparnika

Lokomotiva - Vorskla
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
01.08.2016.
u 00:20

Oleksandrija je povela sa 2:0 golovima Starenkija (14) i Zaporožana (16-ag), Kolomoets (25) je smanjio na 2:1 da bi Gricuk (37) prije odlaska na odmor vratio prednost Oleksandrije na dva razlike. Na konačnih 3:2 smanjio je Hljobas (57).

U dvoboju 2. kola ukrajinskog nogometnog prvenstva susrela su se dva kluba koja u 3. pretkolu Europske lige igraju protiv hrvatskih predstavnika, a suparnik Hajduka Oleksandrija je na svom terenu sa 3:2 (3:1) svladala Vorsklu iz Poltave, suparnika Lokomotive.  

Oleksandrija je povela sa 2:0 golovima Starenkija (14) i Zaporožana (16-ag), Kolomoets (25) je smanjio na 2:1 da bi Gricuk (37) prije odlaska na odmor vratio prednost Oleksandrije na dva razlike. Na konačnih 3:2 smanjio je Hljobas (57).

Nakon dva odigrana kola oba kluba imaju po tri osvojena boda.

Vorskla i Lokomotiva će svoj uzvratni susret odigrati u četvrtak od 19 sati u Poltavi, a prvi dvoboj u Zagrebu je završio 0:0, dok će Hajduk i Oleksandrija svoj drugi dvoboj odigrati također u četvrtak na Poljudu od 20.30 sati, a Hajduk ima veliku 3:0 prednost iz prve utakmice igrane u Ukrajini.

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida odigrao je svih 90 minuta u 2:0 (1:0) pobjedi prvaka Dinama iz Kijeva na gostovanju kod Karpata u Lavovu. Dinamo je uz Šahtar jedini klub s maksimalnih šest bodova, dok Karpati imaju tri boda. 

Remi Standarda, pogodak Santinija

Na otvaranju nove belgijske nogometne sezone Standard je na gostovanju odigrao 2:2 protiv Westerloa, a prvi pogodak na utakmici postigao je hrvatski napadač Ivan Santini.

Bivši napadač Zadra je doveo Standard u vodstvo u 6. minuti utakmice. Bio je to njegov drugi pogodak u drugom nastupu ove sezone nakon što je zabio i u belgijskom Superkupu u porazu od Club Bruggea 1:2.

Westerlo je u nastavku susreta okrenuo rezultat golovima Acolatsea (32) i Ganvoule (45+1), a bod gostima donio je Legear u posljednjim trenucima utakmice. Santini je odigrao cijeli susret, a u 72. minuti je dobio žuti karton.

Racing Genk je pobijedio Oostende 2:1, a za goste je cijeli susret odigrao bivši igrač Hajduka Antonio Milić.

Kortrijk i Gent su odigrali 1:1, a za domaći sastav je svih 90 minuta upisao Tomislav Barbarić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije