Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO JAKO

Okupio se nikad moćniji Cro Copov tim, pogledajte tko je sve na pripremama

Cro Cop
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/5
03.01.2019.
u 22:31

Fotografiju s prvog dana priprema objavio je sam Mirko Filipović na svom službenom Instagramu. Uz sliku je napisao: “Najbolji pripremni kamp ikada”.

Nikad jači, nikad moćniji Cro Cop tim se okupio u zagrebačkim Gajnicama! 3. siječnja su započele dvostruke pripreme, a time se i najjača skupina borilačkih teškaša na svijetu okupila u legendarnoj dvorani, piše Fightsite.

I Filipovića, a i Stošića, u veljači čekaju teški ispiti. Cro Cop će se u Bellatoru sučeliti s Royjem Nelsonom, a Stošića u drugom UFC nastupu čeka opasni Rus Ankalaev. S obzirom da su datum mečeva vrlo blizu ovo je idealna situacija za oba borca, ali i ostatak tima, jer svi zajedno mogu vrlo kvalitetno trenirati.

Osim Mirka i Stošića u Zagreb je stigao i trener Stipe Drviš, dubrovački teškaš Ante Delija, Osječanin Saša Milinković i splitski kickboksač Tomislav Čikotić. Naravno, tu je i neizostavni član Cro Cop tima Satoshi Ishii koji se nastanio u Zagrebu i koji svakodnevno trenira s Filipovićem. On je nedavno potpisao za američki PFL, no u ovom trenutku nije poznato kada bi trebao debitirati.

Fotografiju s prvog dana priprema objavio je sam Mirko Filipović na svom službenom Instagramu. Uz sliku je napisao: “Najbolji pripremni kamp ikada”.

Ne možemo se ne složiti. Ovako kvalitetna skupina MMA teškaša je jedinstvena u svijetu i apsolutna garancija napretka svih boraca koji treniraju u Cro Cop Gymu. Rezultati se uostalom i vide. Cro Cop ima 9 pobjeda u nizu uz 9 prekida, Ishii je na tri uzastopna slavlja, Stošić je uspješno debitirao u UFC-u, a i Milinković i Delija su ostvarili pobjede u posljednjim nastupima!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

best training camp ever!👊

Objavu dijeli Mirko Filipović (@crocop1009)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Krenuli 👊 #crocopteam

Objavu dijeli Stipe Drvis (@stipedrvis)

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar doog_kool
doog_kool
23:23 03.01.2019.

Sve pravi momci jedino mi drvis pari ka neki degenerik,al mozda sam u krivu...

GV
golub Vaso
00:20 04.01.2019.

gdje opet ide u borbu s nekom gerijatrijom bez doping kontrole

Avatar najbolji13
najbolji13
07:36 04.01.2019.

mirko je vrhunski borac ali nije dosao do vrha a razlog je sto mu stozer bio los..uzimao je svakave sarlatane i bezveznjake primjer je stipe drvis,a u boks bi trebal uvestei visinske kategorije tako da ne može netko tko je visok 190 imati 80 kg..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije