Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SUTINSKIM VRELIMA

Okrugli 10. poraz Zagreba u 10 utakmica u Ligi prvaka: Bolji je bio Nantes

PPD Zagreb i Nantes sastali se u zaostalom 9. kolu EHF Lige prvaka
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/2
14.02.2021.
u 20:07

Najefikasniji kod PPD Zagreba bio je Senjamin Burić sa šest golova, a isti učinak kod Nantesa je imao Baptiste Damartin-Bertrand.

Rukometaši PPD Zagreba u svom su 10. ovosezonskom nastupu u skupini B Lige prvaka pretrpjeli i 10. poraz, u zaostalom dvoboju 9. kola igranom u dvoani Sutinska vrela izgubili su od francuskog Nantesa sa 24:34 (8:20).

Bio je ovo treći susret zagrebaša u Ligi prvaka ovoga tjedna, nakon dvoboja protiv Celja PL u utorak i Barcelone u četvrtak, te je bio evidentan umor kod igrača hrvatskog prvaka.

Gosti iz Nantesa lakoćom su pretrčavali svoje domaćine te kažnjavali svaku tehničku pogrešku pa je akon prvih 20 minuta već bilo visokih 14:6 za Nantes. Do poluvremena je razlika narasla na 12, da bi Nantes s tri pogotka na startu drugog poluvremena stigao i do najvećih 15 razlike (23:8).

Do kraja susreta Zagreb je tek smanjio na konačnih minus 10.

Najefikasniji kod PPD Zagreba bio je Senjamin Burić sa šest golova, a isti učinak kod Nantesa je imao Baptiste Damartin-Bertrand.

PPD Zagreb je uvjerljivo posljednji u skupini, dok je Nantes s osam bodova šesti.

POGLEDAJTE VIDEO: Priprema izložbe Hrvatska svijetu

Ključne riječi

Komentara 1

DA
damyr26
21:51 14.02.2021.

Hitno promijenite ime u RK Gubitnik i prestanite sramotiti ime RK Zagreb, ovako jadnu ekipu Zagreb nikada nije imao pratim ga zadnjih tridesetak godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije