Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Okršaj u Maksimiru povjeren španjolskome sucu

Del Cerro Grande
Foto: Reuters/Pixsell
10.12.2019.
u 11:44

Ove sezone je vodio tri utakmice u Ligi prvaka, te još jednu u kvalifikacijama

Utakmicu između Dinama i Manchester Cityja sudit će španjolski sudac Carlos del Cerro Grande (43).

Španjolac dosad nije sudio hrvatskim klubovima, niti A reprezentaciji. Tek jednom hrvatskoj U21 reprezentaciji i to prije šest godina.

Vodio je utakmicu Švicarska - Hrvatska u Luganu u kvalifikacijama za EP 2015., a mladi Vatreni su slavili sa 2:0. Oba gola zabio je Marcelo Brozović, a današnji Dinamovac Mislav Oršić tada je sjedio na klupi.

Cityju je sudio dva puta, oba puta na gostovanjima i engleski sastav je dobio oba meča.

U veljači ove godine vodio je susret Schalke - Manchester City koji su gosti dobili 3:2, a u listopadu prošle godine i susret protiv Šahtara u kojem je momčad Pepa Guardiole dobila sa 3:0.

Ove sezone je vodio tri utakmice u Ligi prvaka, te još jednu u kvalifikacijama.

Del Cerro Grande debitirao je u Primeri 2011. godine u utakmici između Real Betisa i Real Mallorce, a međunarodni je sudac od 2013. godine. U prosincu 2018. promaknut je u skupinu UEFA-inih elitnih sudaca.

Komentara 2

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
13:13 10.12.2019.

Po pročitanoj vijesti odmah sam nazvao dotičnog Carlos del Cerro Grandea, koji mi je inače samo poznanik, te mu rekao da neka sudi inteligentno, u suprotnom više se neći moći nazivati Grande.

BA
Barbasmora
16:48 10.12.2019.

Za najboljeg suca izabrali Slovenca....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije