Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena na vrhu

Đokovićeve navijače razljutila karikatura: 'Ovo je užasno, plaćem'

Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
23.10.2019.
u 12:53

ATP TennisTV je na društvenim mrežama objavio je karikaturu koja je razljutila Đokovićeve navijače

Srpski tenisač Novak Đoković od 4. studenog neće biti prvi igrač svijeta. Na vrhu ATP liste zamijenit će ga, nakon skoro godinu dana, Španjolac Rafael Nadal.

ATP TennisTV je na društvenim mrežama objavio je karikaturu koja je razljutila Đokovićeve navijače.

Najbolji tenisači svijeta voze se u toboganu jedan iz drugoga, a predvodi ih veseli Nadal. Iza Španjolca 'u vlakiću' sjedi prestravljeni Novak, a iza njega su ponovno veseli Federer i Medvedev.

I dok je karikatura s jedne strane razveselila Rafine navijače, s druge je strane, pak, razljutila fanove srpskog tenisača koji su portal zatrpali porukama u kojima su negodovali način na koji je ATP obilježio promjenu na vrhu ljestvice.

'Ova karikatura je primjer kako se ATP odnosi prema Đokoviću. Ovo je užasno i plaćem', piše jedna Novakova navijačica.

>>> Pogledajte veliko finale turnira 'Gem Set Hrvatska' na Šalati 

Komentara 3

PR
prajdali100
13:19 23.10.2019.

Zdravo je kad " plaćeš".Bude ti lakše.Izbaci to iz sebe.

IV
ivanbalic
22:23 23.10.2019.

Koliko se samo nase medije trude da ruzno pisu o susjedu Djokovicu,nikad ni jedne lijepe rjeci,niti clanka,o najboljem teniseru na svjetu od nasih mrzitelja,zaista jedno i bolesno od nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije