Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE JOJ LAKO

Đokovićeva supruga otkrila male tajne odgoja djece: Gledajte YouTube

Novak Đoković i supruga Jelena
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
16.03.2019.
u 09:29

U svom blogu dala je savjete i drugim roditeljima te im pomogla gdje mogu naći odgovor na ostala pitanja.  - Često stupim u kontakt i s piscima knjiga (kada je moguće) sa željom da produbim razgovor i razjasnim neke dijelove koji mi nisu najjasniji i koji me intrigiraju

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković i njegova žena Jelena imaju svakodnevne probleme kada je u pitanju odgajanje djece.

Supruga Novaka Đokovića ispričala je kako je postala svjesna kako nije sva svoja kada joj dođe 'žuta minuta', ali se trudi da zbog toga ne ispaštaju njihovi mališani Tara i Stefan - piše Blic

Priznala je i da ponekad sumnja u svoje odgojne metode. 

- Mnoge od mojih svakodnevnih aktivnosti s djecom postanu vrlo dramatične kada sam neispavana ili pod stresom. Pošto sam ja ta koja odlučuje kako ići kroz život, odlučila sam pronaći i način kako ostati dosljedna svojim vrijednostima i vjerovanjima, čak i kada mi je lakše krenuti prečicom. Želim biti svjestan roditelj i pomoći  svojoj djeci kako bi bili autentični u svemu što rade.

Pretvorim se u vrlo čangrizavu mamu kada sam neispavana. Nemam previše strpljenja i sve mi se čini ozbiljnije i dramatičnije nego što jeste. Reagiram bez ikakvog takta i na sitnice jer sve što promatram oko sebe promatram s osjećajem nedostatka - manjak sna, manjak energije, manjak strpljenja, ali i manjak ljubavi prema sebi - dodaje Jelena. 

U svom blogu dala je savjete i drugim roditeljima te im pomogla gdje mogu naći odgovor na ostala pitanja. 

- Često stupim u kontakt i s piscima knjiga (kada je moguće) sa željom da produbim razgovor i razjasnim neke dijelove koji mi nisu najjasniji i koji me intrigiraju. Obratim se ljudima koji imaju više iskustva, idem na radionice, slušam podcaste, čitam blogove, gledam YouTube - kaže Jelena. 

>> Pogledajte emotivnu press konferenciju Andyja Murraya

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar VinkoL
VinkoL
15:49 16.03.2019.

Nagradno pitanje: jel danas bude manje od 7 članaka o urednikovom idolu džokoviću?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije