Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Đokovićeva majka u šoku nakon vijesti o samoubojstvu

Dijana Đoković
Foto: Press Association/Pixsell
23.10.2019.
u 17:36

- Uvijek je bila radosna i vesela, spremna za šalu. Bila je žena puna života. Nisam znala što ju je mučilo, to se nije moglo primijetiti na njoj. No, sada je kasno

Novinarka Dragana Tripić (58) pronađena je jutros mrtva u svom stanu u Beogradu, a prema neslužbenim informacijama srbijanskih medija, nesretna žena se objesila.

Tripić je rođena u BiH, bila dugogodišnja suradnica TV Pink, radila je za listove Kurir i Alo, a u Beogradu je više od 20 godina živjela s kćerkom koja ju je pronašla. Neslužbeno se doznaje i da je novinarka bila u depresiji zbog posla i kredita.

A nakon ove tragične vijesti oglasila se i Dijana Đoković, majka prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića. Đokovićeva majka i Dragana Tripić bile su prijateljice, ali se novinarka nikad nije žalila na svoje probleme.

- Maloprije sam pročitala vijest i šokirala sam se. Posljednjih godinu dana se nismo tako često čule, bile smo na nekoj prepisci posljednji put. Zaista nisam znala da je imala neki problem zbog kojeg bi učinili to što je napravila. Žao mi što ako je imala probleme što ih nije podijelila s nekim jer sam sigurna da bi joj netko pomogao - rekla je Dijana Đoković, prenosi Kurir te dodala:

- Uvijek je bila radosna i vesela, spremna za šalu. Bila je žena puna života. Nisam znala što ju je mučilo, to se nije moglo primijetiti na njoj. No, sada je kasno - rekla je Dijana Đoković i zaključila:

- Nikada se nije žalila. Bila je presretna kada je postala baka, tada mi se pohvalila.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
18:01 24.10.2019.

Odličan naslov članka ili vijesti.Samo klikajte da budale skupe novac na glupim naslovima.Ovo ni pravnici ne mogu.

Avatar OathBringer
OathBringer
18:38 24.10.2019.

Čemu ova vijest? Nama je nesretna osoba nepoznata. Samoubojstvo nije nešto o čemu se izvještava (da ne potiče), a i naslov je mamac za klikove, što vas čini lešinarima.

PR
prajdali100
18:00 24.10.2019.

Počivala u miru.Ipak,ako je radila za Pink,Kurir,Alo....Sve "divni mediji."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije