Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi tenisač svijeta

Đoković fantastičnom porukom čestitao Modriću na Zlatnoj lopti

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
07.12.2018.
u 23:11

Modrić je osim nagrade France Footballa pobijedio u Fifinom i Uefinom izboru, te je izabran za najboljeg igrača SP-a, gdje je hrvatsku reprezentaciju vodio do drugog mjesta

Luka Modrić je Zlatnom loptom trijumfalno završio sjajnu godinu. Hrvatski kapetan je ispisao povijest i postao je prvi igrač s četiri najvrjednije individualne nagrade koje jedan nogometaš može osvojiti u godinu dana.

Modrić je osim nagrade France Footballa pobijedio u Fifinom i Uefinom izboru, te je izabran za najboljeg igrača SP-a, gdje je hrvatsku reprezentaciju vodio do drugog mjesta.

Luka Modrić
1/6

Čestitke našem Luki stizale su sa svih strana, a sada mu je poslao i trenutačno prvi tenisač svijeta Novak Đoković. Srpski tenisač je na svom Twitteru poslao čestitku hrvatskom kapetanu.

'Sve čestitke dragom Luki Modriću na osvojenoj Zlatnoj lopti. Apsolutno zasluženo. Ponosan trenutak za našu regiju koja je dobila najboljeg nogometaša svijeta', napisao je Đoković u poruci.

Đoković je nedavno čestitao i hrvatskim tenisačima na osvajanju Davisova kupa, a bio je i navijao je i za vatrene na svjetskoj smotri u Rusiji.

>> Pogledajte video: Modrićeva godina iz snova

Komentara 54

DU
Deleted user
00:46 08.12.2018.

Đovak, Lukin je djed stradao od tog istog ponosnog regiona

BO
borky
00:08 08.12.2018.

Meni se čini normalnim da sin Hrvatice iz Vinkovaca čestita Hrvatima na športskim uspjesima.

HR
Hrvatska
23:37 07.12.2018.

Luka Modric najboljii! 🇭🇷🇭🇷❤️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije