Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIJO STRAHONJA

Oko sokolovo komentiralo psovke Nenada Bjelice: Žao mi je, ali sudac je trebao...

10.02.2020.
u 22:18

Sudac ima pravo pustiti prednost pa ju vratiti u normalnim granicama vremena. Žao mi je što nije odmah reagirao i žutim kartonom kaznio Bjelicu te uspostavio autoritet i zaštitio pravila nogometne igre. Opravdano je isključio Suka, ali... Nije me Bel baš impresionirao - rekao je Strahonja

U HRT-ovoj emisiji 'Stadion', popularno 'Oko sokolovo' Marijo Strahonja osvrnuo se na utakmicu Dinama i Gorice i situaciju koja je izazvala mnogobrojne reakcije.

Podsjetimo, u 35. minuti strateg plavih Nenad Bjelica se razbjesnio na suce nakon što su prekinuli napad. Teško se složio s tom odlukom pa je počeo prigovarati. - Što je ovo?! Zašto? Ili je prednost ili faul. Je*em ti ova vaša pravila - ljutit je bio  Dinamov trener, a njegove riječi su se čule u televizijskom prijenosu.

Bjelici je uz aut-liniju prišao glavni sudac Dario Bel, te ga pokušao smiriti. No Dinamov trener nije odustao: - Objasni mi! Objasni mi! Bel nije opomenuo Bjelicu već se okrenuo i nastavio utakmicu. Dinamov trener tada se obrušio na pomoćnog suca Duju Strukana.

- Objasni mi! Ne možeš objasniti zato što ne znate, zato mi ne možete objasniti! Je*em vam sunce da vam je*em - vikao je Nenad Bjelica.

Strahonja nije želio komentirati Bjelicu, ali je poručio što je Bel trebao učiniti tada. 

- Sudac ima pravo pustiti prednost pa ju vratiti u normalnim granicama vremena. Žao mi je što nije odmah reagirao i žutim kartonom kaznio Bjelicu te uspostavio autoritet i zaštitio pravila nogometne igre. Opravdano je isključio Suka, ali... Nije me Bel baš impresionirao - rekao je Strahonja. 

>>>> Pogledajte kako je u Splitu uništen plakat Luke Modrića

Ključne riječi

Komentara 3

MI
mirko0410
07:43 11.02.2020.

Oko sokolovo kao i uvijek "objektivno" i edukativno. Ako su već pustili monolog od Bjelice mogli su barem nešto reči i o dobacivanju golmanu Lokomotive sa klupe Hajduka kad je išel u zadnjem napadu pred protivnički gol, ili to nebii bilo dovoljno edukativno ili je to normalno ?

KA
kanđija
11:13 11.02.2020.

Očekivao sam osvrt na suđenje i uvjete za igru na kup utakmici u Rijeci. Kad ono ništa...

BL
bluesclues
19:23 11.02.2020.

strahonja je upro iz sve snage da se ulize ajdukovim navijacima...zato i ne spominje onaj nekulturni incident i teski primitivizam od strane tudora i njegovog pomocnika na kraju utakmice protiv lokomotive...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije