Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE NAPOLI

Ohrabrujuće vijesti iz Rijeke: Smiruje se situacija s koronom, ali nije još sve idealno

Rijeka - Real Sociedad
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/3
04.11.2020.
u 13:40

Rožman zbog ozljede ne može računati na Domagoja Pavičića, a gotovo sigurno će izostati i kapetan Franko Andrijašević

Svi nogometaši i članovi stručnog stožera Rijeke dobili su negativan nalaz na koronavirus na testiranju koje je provedeno uoči dvoboja 3. kola Europske lige protiv Napolija.

To je odlična vijest za trenera Simona Rožmana koji zahvaljujući ovim rezultatima ipak neće morati posegnuti za igračima s "B" liste, odnosno članovima Rijekinog juniorskog pogona.

Ipak, to ne znači da će riječki strateg imati lagan posao oko sastavljanja igračkog kadra za dvoboj s Napolitancima, a najviše problema ima u veznoj liniji.

Rožman zbog ozljede ne može računati na Domagoja Pavičića, a gotovo sigurno će izostati i kapetan Franko Andrijašević.

Povratnik Tibor Halilović je u Nizozemskoj odigrao nešto manje od pola sata, a Robert Murić koji nije putovao u Alkmaar, odigrao je jedno poluvrijeme u porazu kod Šibenika.

Dobra vijest za Riječane je da bi se u momčad mogao vratiti i slovenski veznjak Adam Gnezda Čerin kojeg nije bilo na posljednje dvije utakmice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije