Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUER NAJBOLJI

Ogromno priznanje: Cijenjeni zavod stavio Subašića među 20 najboljih u desetljeću!

Subašić i Dalić
Igor Kralj/Pixsell
Autori: Vecernji.hr, Hina
15.01.2021.
u 22:15

Zanimljivo, Španjolac David de Gea koji je u ovom desetljeću tri puta proglašen za vratara svijeta nije dospio ni među Top 5 društvo

Vratar njemačke nogometne reprezentacije i Bayerna Manuel Neuer izabran je za najboljeg vratara desetljeća u izboru Međunarodnog instituta za nogometnu povijest i statistiku (IFFHS).

Sjajni njemački vratar je slavio ispred Talijana Gianluigija Buffona i Belgijanca Thibauta Courtoisa.

Četvrti je Francuz Hugo Lloris, dok se na petom mjestu nalazi Kostarikanac Keylor Navas. Zanimljivo, Španjolac David de Gea koji je u ovom desetljeću tri puta proglašen za vratara svijeta nije dospio ni među Top 5 društvo.

Među 20 najboljih vratara desetljeća je i bivša "jedinica" hrvatske reprezentacije i Monaca Danijel Subašić na visokom 16. mjestu.

Ključne riječi

Komentara 3

PE
peronja
10:16 16.01.2021.

Suba bio u Monacu, branio u eu ligaškim natjecanjima, prvi golman druge reprezentacije svijeta... među prvih 10 je sigurno.

HR
hrvat123
08:59 16.01.2021.

ovo je stvarno bez veze jer vec 20 godina nema boljeg golmana od Buffona

MA
Mama
06:43 16.01.2021.

bravo Manuel,bravo Šubasic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije