Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal u bolnici
Povratak na članak

Ogorčeni otac tvrdi: Izbacili su mi dijete s hitnoga prijema zbog sina voditeljice i nogometaša!

Bolnica je odbila tvrdnju da je presudio društveni status roditelja

Komentari 8

DV
dvorskaluda
07:54 09.10.2019.

Svakodnevna pojava u našim ambulantama i bolnicama; neprekidno liječnici i zdravstveni djelatnici stižu vodeći sa sobom svoje rođake i prijatelje, ulaze preko reda bez srama, bez isprike,pitanja, objašnjenja ne samo na hitnim odjelima, nego svugdje - od vađenja krvi, CT-a , pregleda do malih kirurških zahvata

VL
DV
deli-Vuka
08:41 09.10.2019.

Sjećate li se kakav je kaos u našoj Dječjoj bolnici napravio Radeljak kad je helikopterom dovezena njegova kćer, stradala nakon nesreće nastale jer je Radeljak auto sa bebom, njezinom majkom i bakom dao voziti svom maloljetnom sinu, u kojoj je poginula njezina majka Ena Begović? I nikom ništa! Otad se piše samo o njegovim ženama, koje misle preko njega ući u "elitu". Hrvatska neće doći na zelenu granu dok god su likovi poput Radeljaka iznad zakona a njegove ljubavnice si vezom s njime dižu cijenu. O, tempora, o mores! P.S. Da, beba je stradala par sati NAKON nesreće u kojoj joj je majka poginula a baka slomila ruku spašavajući je.

VL
BA
Barbasmora
11:59 09.10.2019.

Izgleda da je pirenejski poluotok dosta nalik balkanskom...

VL
NS
nsafhindnon
22:02 08.10.2019.

kkiss.net - sjajan projekt za odrasle koji žele pronaći seksualnog partnera

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.