Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVIO SE IZ BIH
Povratak na članak

Oglasio se Zdravko Mamić, evo što je poručio

"Ne mogu opisati koliko sam ponosan , na sve nas koji smo svojim radom, znoju, krvlju i suzama doprinijeli slavlju svih navijača Dinama i ljubitelja nogometa!"

Komentari 84

OV
Ovozemaljski
15:06 09.11.2018.

Čestitke Dinamu!

VL
Avatar Toni Broo
Toni Broo
15:34 09.11.2018.

Dinamo je uspješan isključivo zbog Mamića! Dinamo je konstantno u Europi, u HNL-u prvi, a i Mamić je napokon pogodio s trenerom. Hvala Mamiću jer je doveo Bjelicu koji je i sam potvrdio nedavno u jednoj emisiji da je došao u Dinamo isključivo na inzistiranje Zdravka Mamića. Uspješno su prodani viškovi za skupe novce, blagajna prepuna i sve to zahvaljujući Mamiću koji je i dalje savjetnik Dinama te daje zeleno svjetlo oko prodaja i dolazaka te su svi igrači i zaposlenici Dinama homogenizirani i motiviraniji nego ikada da prkose svim zlotvorima koji raznim zlouporabama institucija i medija žele uništenje Dinama i Mamića. Dinamo odnosno Mamić je prodao u zadnja četiri mjeseca Sosu, Ćorića, Benkovića, Sudanija, na njima je Dinamo okrenuo preko 30 milijuna € i isključivo zaslugom Mamića koji stoji iza tih igrača su prodani za velike cifre čime je osigurana financijska stabilnost Dinama za ovu i sljedeću godinu. Da je to tako jednostavno i lako, pa tako bi radili i Hajduk te Rijeka, ali oni nemaju Mamića. Dinamo je usprkos silnim prodajama konkurentan u Europi jer je Mamić napravio nepresušno vrelo talenata te je napokon pogodio s trenerom koji od talentiranih igrača zna napraviti momčad. Patite svi mrzitelji Mamića, Dinamo nikada neće biti u rukama Jovanovićeve raspale partije i nikada neće biti poput Hajduka čija uličarska uprava kapetana Hajduka prodaju za sitniš.

VL
HR
Hrvatska
15:10 09.11.2018.

Tata vrati se. Dinamo te ceka.

VL
Avatar Toni Broo
Toni Broo
15:38 09.11.2018.

Mamić je doveo Bjelicu, Mamić je doveo Olma, Mamić je Benkovića još prije dvije godine kada su dolazile prve ponude od 5 milijuna€ (Celtic) procijenio na 15 milijuna€. Na kraju ga je prodao za 12 milijuna. Bjelica je posložio i i uigrao momčad bez Benkovića kao i Ćorić, a Dinamomo lijepo zaradio. Dinamo 70% svojih prihoda ostvaruje kroz prodaju igrača, a UEFA nagrade im dođu za pokrivanje ostatka proračuna. Dinamo odnosno Mamić kada prodaje ne gleda samo prihode za ovu, već i sljedeću godinu. Dinamo je prošle sezone ostao bez novca od UEFAe, ali je bio financijski stabilan zahvaljujući profitu iz godina kada su igrali Ligu Prvaka te transferima koje je Mamić ugovorio na više rata i bonuse, tako da se u Dinamu ne događaju financijski potresi ako ne uspiju u Europi. Mamić je genije i ovakav Dinamo je plod njegovog rada odnosno mogućnosti da zbog financijske stabilonsti u Dinamu odbijaju prvotne ponude za npr. Benkovića koje bi svaki drugi klub u Hrvatskoj prihvatio, ali ne i Mamić koji zna pregovarati i koji stajanjem iza nekog igrača, tom istom igraču diže cijenu za duplo! Mamić je Dinamu osigurao stabilnost i budućnost, a oni koji napadaju Mamića mogu samo patiti i biti zavidni. Dinamo i Hrvatska nikada neće biti crnilo nuspješno kao partijski mediji, SDP, te njihovi trolovi i paraziti u raznim institucijama koje zloupotrebljavaju da bi uništavali uspješne i sve one koji donose dobro ovom društvu!

VL
DU
Deleted user
16:03 09.11.2018.

Pitam se, sto bi nama malima, hrvatsko pravosudje cinilo kada Vama gospodine Mamicu ovo rade pred ocima cjelokupne javnosti? Drzava ne vjeruje svojim namjestenicima u Zagrebu pa Vas salje u Osijek, kao tamo su suci posteniji, iskusniji, nepotkupljiviji, a nema sankcije za ove u Zagrebu. Ni jedan svjedok nije svjedocio protiv Vas, nitko Vas niti tereti, a vi u przun i to na 6 godina??? Ja bih toga usranog suca poslao bez sudjenja na Goli Otok, a i onoga tko ga je tu postavio.

VL
IL
ilijan
15:52 09.11.2018.

Ovo je tek početak idemo do kraja idemo uzeti tu Ligu Uefa. Ajmo Dinamoooo 💙

VL
MA
Marsijanac
16:26 09.11.2018.

Maminjo je obecao europski Dinamo i to obecanje ispunio. Odavno je on shvatio da klub moze biti uspjesan samo ako konstantno stvara mlade talentirane igrace koji se prodaju u inozemstvo. Tamo se ti mladici dodatno razviju i postaju reprezentativci. Ehh da je nama jos 9 Mamica, gdje bi nam bio kraj. Hvala Maminjo!

VL
DU
Deleted user
16:11 09.11.2018.

Neka mi svi ovi koju pljuju po Mamicu kazu u kakvom je stanju bio Dinamo prije dolaska Mamica, koliko su imali kuna na racunu? Evo, svi znamo da Ronaldinho ima na racunu 6 $? Sve svjetske novine o tome pisu, ja zelim da mi oni najupuceniji i najinformiraniji kazu koliko je Dinamo imao na racunu prije ulaska Mamica u klub i koiko je imao na racunu u trenutku ove sramotne presude?

VL
DU
Deleted user
15:22 09.11.2018.

Ajmooooooooo :))

VL
Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
17:08 09.11.2018.

Da sam ja na njegovu mistu i ja bi zbrisa.Iz tamnice bi se načeka dok dodje pravda.Korumpirano sudstvo da mi sudi Hahahaha nebi da sam se najeo bisne krave.

VL
AN
Andreeejjj
17:11 09.11.2018.

Voljeli Mamića ili ne, ali on je najzaslužniji za procvat Dinama i HRVATSKE repke (nogometa). 14 nogometaša HRV repke je njegovih!!!!! Normalno je u cjelom svjetu, da mu pripada od svake prodaje nogometaša ljep postotak. Zdravko MAMIĆA treba a i hoče OSLOBODITI pravosnažne osude ako je imalo pravde u "ljepoj našoj" !!!

VL
Avatar macor42
macor42
15:57 09.11.2018.

Nekima je muka ovdje al Mamic je LEGENDA ! Zivio 120 godina Maminja ;)

VL
PA
pappmisi
17:10 09.11.2018.

Neka nam zivi 100 godina i vodi Dinamo jos 50 godina !!!! Nas Zdravko Mamic !!!

VL
Avatar macor42
macor42
15:55 09.11.2018.

Maminja legenda ;)

VL
FR
freeshooter
17:48 09.11.2018.

Zdravko je godinama stvarao i razvijao ovaj Dinamo, da bi sada došli do ovoga europskog nivoa, strpljivo je čekao Bjelicu, da sazrije i da bude slobodan, kada se poklopilo dobili smo veliki Dinamo, hvala Zdravku, Tata vratit češ se, moraš još izgraditi novi stadion, u Maksimiru, ja sam prvi spreman pomoć. I hvala Bjelici, veliki si čovjek i trener. Neki dam sam napisao, ali ću ponoviti, od ruba ponora i nogometnog jada, Zdravko je stvorio od Dinama jednu od najrespektabilnijih i najprofitabilnijiu tvrtku u hrvatskoj, sa odličnim ustrojem i pogonom, koji tek sada počinje davati prave rezultate i ostvarenje konačne vizije, a to je i daljni rast Dinama. Kao vrhunski nogometni manager, jedan od najboljih u Europi, sigurno da je zarađivao, i mora, ali zato što je prvo i ulagao, kao manager u svaloj velikoj tvrtki, pa mislim da tu treba razdvojiti pojam zarade od možebitnog kriminala koji mu se stavlja na teret, no vrijeme će pokazat, i to još u okruženju gdje puno hrvatskih tvrtki nestaje, stvoriti nešto što raste, prihoduje, napreduje, i još donosi toliko veselja, u našoj tužnoj gospodarskoj stvarnosti i rasprodanoj zemlji, da je to lako, svi bi to znali i napravili, no malo je uspješnih, a mi volimo pljuvat po svemu, umjesto da cijenimo napredak i postizanje velikih ciljeva. Bez uspješnih pojedinaca, nema ni bogatog društva, a Dinamo je jedan putokaz, svjetionik.

VL
KA
kajinx
16:29 09.11.2018.

...bjegunac od hrvatskog pravosuđa... "hrvatskog" prije bi bilo; od sudaca SFRJ.

VL
DU
Deleted user
19:57 09.11.2018.

Za Mamiceva poslovanja u Dinamu ovoj je zemlji on svojim trnansverima privrijedio 500 miliona €.Ako je provizija od transvera kradja sto njegovi protivnici,zlobnici i ljubomorni uzimaju sebi za pravo da ga tako nazivaju.Provizija je kod transvera nogometasa u cijelom svijetu legalna i cak od UEFE kontrolirana.I ja bih isto to uradio da znam i mogu.

VL
DU
Deleted user
16:48 13.11.2018.

Mamić istovjetno kao i drug Tito, priznaje samo sud svoje partije.

VL
PR
propalismoFranjoskroz
18:42 09.11.2018.

Samo zamislite sto bi bilo da jugokomunjsra slučajno nije emigrirao u svoju voljenu Bosnu.Vec na prvom kiksu protiv Rudesa, čini mi se u drugom kolu, uletio bi u svlačionicu i rasturio ekipu i potjerao Bjelica.Ovako dok je on na sigurnojj udaljenosti u nekoj bosanskoj rupi Bjelica i igrači imaju mir

VL
SS
sokac sa drave
18:21 09.11.2018.

Svi ovi sto su ga osudili u nasem Osijeku su dotepenci iz kamenjara i svaki od njih daje zivot za ajduka.Mars nazad u magareceosmanlijsku regiju bolje milom nego silom,bolje danas nego sutra.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.