Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVIO SE IZ BIH

Oglasio se Zdravko Mamić, evo što je poručio

Zdravko Mamić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
09.11.2018.
u 15:00

"Ne mogu opisati koliko sam ponosan , na sve nas koji smo svojim radom, znoju, krvlju i suzama doprinijeli slavlju svih navijača Dinama i ljubitelja nogometa!"

Zdravko Mamić, bjegunac od hrvatskog pravosuđa, u Bosni i Hercegovini je dočekao veliki uspjeh Dinama i plasman u osminu finala Europske lige. Mamić se nakon pobjede nad Spartakom oglasio i čestitao klubu kojem je nekad bio na čelu.

"Ne mogu opisati koliko sam ponosan večeras, na sve nas koji smo svojim radom, znoju, krvlju i suzama doprinijeli večerašnjem slavlju svih navijača Dinama i ljubitelja nogometa! Dinamovo proljeće stiglo je u Zagreb nakon 49 godina i večeras smo svjedočili povijesnom događaju hrvatskog nogometa, događaju koji ćemo s osmijehom prepričavati svojoj djeci i unucima", piše Mamić i dodaje:

"Hvala treneru Bjelici i njegovom stožeru, momčadi, kuharicama, kuharima, tetama domaćicama, radnicima koji rade na održavanju stadiona, zaštitarima, svim djelatnicima Dinama, te sjajnoj publici koja nosi ovu momčad kao i svima onima koju su sudjelovali u gradnji ovog uspjeha! Volim te Dinamo!"

Mamić se poslije na Facebooku oglasio i o presudi:

"Iako još nisam primio pisanu presudu iz Osijeka u kojoj sam nepravomoćno osuđen - čitam novinske izvještaje i portale, kao i komentare čitatelja na njih. Ovom prilikom iznijet ću svoj stav o toj temi: "Ne priznajem tu presudu jer su je sačinili neovlašteni tužitelji Sven Mišković i Tonći Petković, koji su izvršili udruženi zločinački pothvat s predsjednikom županijskog suda u Osijeku Antom Rašićem, te sucima Miroslavom Jukićem, Miroslavom Rožcem i Darkom Krušlinom. Presuda je davno prije dogovorena, a suđenje je bilo samo dimna predstava za javnost.

Ta je presuda ruganje svim građanima Hrvatske i cjelokupnoj pravnoj struci. Sudac Darko Krušlin je za obavljeni posao odmah nagrađen, te je nakon presude imenovan drugostupanjskim sucem, a sucima Jukiću i Rožcu su također obećane nagrade: jednom je obećana funkcija predsjednika suda, a drugome šefa Uskočkih sudaca Županijskog suda u Osijeku. Izbor je u tijeku. SRAMITE SE!!!!! No, jednoga dana, stat ćemo pred lice Boga, pred Vrhovnog Suca svih sudaca, koji sudi po pravdi, gledajući djela. Ja želim slijediti riječi svoga Boga, kojega odabrah za Odvjetnika srca svoga. Molim za one koji me progone, blagoslivljam svoje neprijatelje, jer kad dođe kraj, neka se svima dobri Bog smiluje", poručuje Mamić.

>> Pogledajte atmosferu na utakmici Dinama

Ključne riječi

Komentara 84

OV
Ovozemaljski
15:06 09.11.2018.

Čestitke Dinamu!

Avatar Toni Broo
Toni Broo
15:34 09.11.2018.

Dinamo je uspješan isključivo zbog Mamića! Dinamo je konstantno u Europi, u HNL-u prvi, a i Mamić je napokon pogodio s trenerom. Hvala Mamiću jer je doveo Bjelicu koji je i sam potvrdio nedavno u jednoj emisiji da je došao u Dinamo isključivo na inzistiranje Zdravka Mamića. Uspješno su prodani viškovi za skupe novce, blagajna prepuna i sve to zahvaljujući Mamiću koji je i dalje savjetnik Dinama te daje zeleno svjetlo oko prodaja i dolazaka te su svi igrači i zaposlenici Dinama homogenizirani i motiviraniji nego ikada da prkose svim zlotvorima koji raznim zlouporabama institucija i medija žele uništenje Dinama i Mamića. Dinamo odnosno Mamić je prodao u zadnja četiri mjeseca Sosu, Ćorića, Benkovića, Sudanija, na njima je Dinamo okrenuo preko 30 milijuna € i isključivo zaslugom Mamića koji stoji iza tih igrača su prodani za velike cifre čime je osigurana financijska stabilnost Dinama za ovu i sljedeću godinu. Da je to tako jednostavno i lako, pa tako bi radili i Hajduk te Rijeka, ali oni nemaju Mamića. Dinamo je usprkos silnim prodajama konkurentan u Europi jer je Mamić napravio nepresušno vrelo talenata te je napokon pogodio s trenerom koji od talentiranih igrača zna napraviti momčad. Patite svi mrzitelji Mamića, Dinamo nikada neće biti u rukama Jovanovićeve raspale partije i nikada neće biti poput Hajduka čija uličarska uprava kapetana Hajduka prodaju za sitniš.

HR
Hrvatska
15:10 09.11.2018.

Tata vrati se. Dinamo te ceka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije