Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUĐEN

Oglasio se i Zoran Mamić: Evo što on poručuje nakon presude

Zdravko i Zoran Mamić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/4
07.06.2018.
u 21:39

Mlađi Mamić koji je osuđen na četiri godine i 11 mjeseci o presudi se oglasio putem Twittera.

Zoran Mamić jedan je od četvorice nepravomoćno osuđenih u srijedu na sudu u Osijeku. On je dobio četiri godine i 11 mjeseci zatvora. 

Najveću kaznu dobio je njegov brat Zdravko - šest godina i šest mjeseci. Milan Pernar osuđen je na četiri godine i dva mjeseca, a Damir Vrbanović na tri godine.

Mlađi Mamić o presudi se oglasio putem Twittera.

Zdravko i Zoran Mamić
1/15

- Uz dužno poštovanje prema Njegovu Veličanstvu Khalifi Bin Zayedu, predsjedniku kluba, stručnome vodstvu i svim navijačima, imam potrebu izvijestiti sve vas o sudskome postupku koji se protiv mene vodi u Hrvatskoj. Nakon dugog i nepravednog suđenja koje je završilo nepravomoćnom presudom, sljedeći korak je žalba, a cijeli je postupak daleko od završetka - rekao je Mamić pa dodao:

- Također, želim vam priopćiti kako me ova presuda neće spriječiti da nastavim raditi svoj posao kao trener Al Aina, nastavit ću raditi s jednakom predanošću kao i dosad. Vodit ću treninge i pripreme svoje momčadi, prijateljske i natjecateljske utakmice, i - uvjeren sam - ostvarivati pobjede i osvajati trofeje. Želim još jednom ponoviti da sam potpuno nevin i siguran sam da ću to i dokazati.


 

Komentara 65

Avatar Toni Broo
Toni Broo
22:05 07.06.2018.

E moj Mamiću, nisi trebao govoriti u intervjuima o svojoj više milijunskoj plaći u emiratima, trebao si znati da oni koji imaju jugo-mentalni sklop žele oteti i sebi prisvojiti ono što drugi stvaraju i zarađuju.

DU
Deleted user
22:09 07.06.2018.

Zoran Mamić nije nikakav kriminalac,a naše sudstvo je korumpirano do grla.Zoran Mamić je za sve te uhjebljene suce uglavnom extra poduzetnik koji zarađuje novce pošteno,dok ovi uzimaju pinke od odvjetnika inkognito da bi oslobađali kriminalce uglavnom.Neka suci i viđeniji odvjetnici u HR dokažu porijeklo svoje imovine a to mogu ali malo Morgen barem njih 90 posto

DU
Deleted user
22:24 07.06.2018.

Rekao bih da se radi o udruženom zločinačkom poduhvatu hrvatskog korumpiranog sudstva i crveno fašističke medijske kloake.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije